Z Danusią wybieramy się w te wakacje w kierunku PD
Pomyśleliśmy, że może ktoś by się chciał dołączyć, albo może przypadkiem będzie w pobliżu. Dopiero zaczynamy układanie trasy, ale zasadniczo cele są dwa.
1. Rumunia - transalpina, transylwania itp. Minimum 7 dni na miejscu. Głównie jeżdżenie po asfaltowo / szutrowym offrołdzie. Bez ekstremu.
2. Chorwacja - głównie zwiedzanie + zmine piwko na jednej z 1000 adriatyckich wysp. Offrołdu raczej nie przewidujemy (jak się trafi to czemu nie), ale będzie sporo jeżdżenia bo chcemy zwiedzić Dubrovnik i Zagrzeb.
Ew opcja to:
3. Serbia, Czarnogóra lub Albania. Jest to opcja pod warunkiem, że Danka będzie miała min 3 tygodnie urlopu.
Spanie głównie w aucie, kupujemy właśnie "trumnę" na dach.
Jedziemy Patrolem Long.
Wakacyjne kierunki
- Kovu syn Wibrysa
- Sympatyk 4x4 Szczecin
Diabeł pisze:Ja wyjezdzam 20czerwca w kierunku blizej nieznanym czyli przed siebie ale napewno Walia-szkocja, potem promem do bergen i na kolach do Honnigsvag(tam zostawiam samochod na okolo 4 tygodnie) i od 27 lipca dalsza droga przez wschodnia czesc basenu morza baltyckiego(tutaj spokojnie jakies 7-10 dni )
Diable, czy ja Ci kiedys wspominałem, że jak masz za dużo czasu i kasy to mógłbyś się troszku gadzie podzielić z dobrymymi ludźmi