Dokarmianie zwierzyny -Drawsko
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Dokarmianie zwierzyny -Drawsko
Potrzebne jest 5-8 samochodów na akcję dokarmiania zwierząt.
Raczej na kołach 33".
Czas i miejsce akcji:
Drawsko Pomorskie -sobota 20 lutego.
Znajdą się chętni twardziele nie bojący sie zimna i GŁĘBOKIEGO śniegu ?
Raczej na kołach 33".
Czas i miejsce akcji:
Drawsko Pomorskie -sobota 20 lutego.
Znajdą się chętni twardziele nie bojący sie zimna i GŁĘBOKIEGO śniegu ?
prezes, po prostu prezes
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
W ostatnią sobotę robiliśmy taką akcję w okolicy i na większości trasy jechałem pierwszy.
Powiem tak, gdyby nie koleiny po traktorze z przed chyba dwóch tygodni to byłoby naprawdę ciężko i i żadna blokada tu nie pomaga na 31' można jechać ale na pewno nie jako pierwszy.
Powiem tak, gdyby nie koleiny po traktorze z przed chyba dwóch tygodni to byłoby naprawdę ciężko i i żadna blokada tu nie pomaga na 31' można jechać ale na pewno nie jako pierwszy.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Grupa "drawska" startuje o 8 rano w sobotę z parkingu przy Realu i jedziemy pod budynek nadleśnictwa w Drawsku.
Boogi dolaczy po drodze.
Generalnie mamy do rozwiezienia "płody rolne" popakowane w workach, w autach bardziej "ekskluzywnych" proponuję wyłożyć bagażnik jakąś folią.
Boogi dolaczy po drodze.
Generalnie mamy do rozwiezienia "płody rolne" popakowane w workach, w autach bardziej "ekskluzywnych" proponuję wyłożyć bagażnik jakąś folią.
prezes, po prostu prezes
nasza ekipa tez już organizowała taką akcję i wyszło super i miała poparcie o to ja było na dokarmianiu
http://www.youtube.com/LAJTteam#p/a/u/0/ezZrBUR-S08
http://www.youtube.com/LAJTteam#p/a/u/0/ezZrBUR-S08
petio pisze:bywa i tak że nikt nie da rady bo miejscami śniegu jest prawie do pasa, na kolanach po patyki lezłem apierwszy robi za spychacz, potem już lżej. ja już zdeklarowany, dozoba!!!
Dobrze Petio prawi, a zaświadczam, bo za ten spychacz robiłem. A potem śniegu się zbiera i zbiera i zbiera i wchodzi pod autko i w pewnym momencie zaczyna przebierać kółkami w powietrzu....wisząc na mostach i reszcie podwozia I jak obok kolega tak samo wisi to wtedy przydaje się dłuuuuga łopata, żeby spod auta taką rampę wygrzebać... W ostatnią sobotę zadziałaliśmy z dokarmianiem (okolice Chociwel-Stargard). I jest plan, żeby powtórzyć w niedzielę 28 lutego. Dlatego na Drawsko się nie zapisuję. Bo jak tak dalej pójdzie to w ogóle w lesie będę musiał zamieszkać hłe hłe.... Jak bym umiał, to bym zdjęcia z soboty wkleił na forum ale ni umiem.
Est modus in rebus.
mielimy błogosławieństwo i wszysto inne, piękny widok jak my rozsypali, odjechali 100m a już sarenki się uraczały. a potem to chyba nawet nas śledziły, chyba że to inne stada.
no 2razy sie porwałem na pierwszego i po 200m wtopa.
a na ogonie to było ok. no pomijając 2rowy i jeszcze jedno mimo ze ja blokadę mam tylko w kierownicy
wibrys na stówkę to jeszcze nie powiem ale ja to dla zwierzyny serce mam. raczej możesz mnie zapisywać, nawet zorganizowałem żarełko tym razem, to może i następnym co wyżebram
pozdrówka!
no 2razy sie porwałem na pierwszego i po 200m wtopa.
a na ogonie to było ok. no pomijając 2rowy i jeszcze jedno mimo ze ja blokadę mam tylko w kierownicy
wibrys na stówkę to jeszcze nie powiem ale ja to dla zwierzyny serce mam. raczej możesz mnie zapisywać, nawet zorganizowałem żarełko tym razem, to może i następnym co wyżebram
pozdrówka!