Jestem nowy(a) i tu się witam!!
Witam wszystkich !!!!!!!Matka polka lat 30
Mam plan odbrazić się na moją pszczółkę YJ 93, którą mam od lat kilku WYŻEBRANĄ w ramach pierścionka zaręczynowego
, a która niestety ostatnio baaardzo rzadko jest ruszana, ponieważ mą dziatwę musiałabym wlec na linie za pszczółką
Ale.... Dziatwa w cudne ramiona babci i jeśli przyjmiecie i pomożecie... na najbliższej imprezie się stawiam wraz z mężem mym ulubionym...Pozdrawiam serdecznie Was wszystkich Żania 

Budzik!!! Najszczersza prawda
Jak bum cyk cyk!!!! NIech no ja tylko znajdę zdjęcie z tej czarownej chwili , kiedy wyżej wspomniany w ramach radosnej twórczości dziecięcej, z trwogi przed rozwścieczoną harpią i wizją koczowania na wycieraczce stworzył cud urody kokardę z bordowego prześcieradła frotte 

zania pisze:Budzik!!! Najszczersza prawdaJak bum cyk cyk!!!! NIech no ja tylko znajdę zdjęcie z tej czarownej chwili , kiedy wyżej wspomniany w ramach radosnej twórczości dziecięcej, z trwogi przed rozwścieczoną harpią i wizją koczowania na wycieraczce stworzył cud urody kokardę z bordowego prześcieradła frotte
No, no, no . . .
Jeśli dostajesz od przyszłego małżonka zamiast kawałka złotka lub sreberka z kamyczkiem (lub nie) autko i słyszysz tekst... "czy wyjdziesz za mnie i będziesz moim kierowcą a ja Twoim pilotem"
. . .
to masz "odważnego" faceta

Dawaj go na rajd