co zrobi Q
- Tomek_Mlody
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Bartek
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
ta wersje 4.2 producent złe nazwał zamiast patrol powinien być skurwy*** bo jego silnik tak niesamowicie chodzi !!!
no i na skórach
zajebiste auto gratuluje !
no i na skórach
zajebiste auto gratuluje !
Ostatnio zmieniony śr 30 maja, 2007 przez Bartek, łącznie zmieniany 2 razy.
WN
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
kondziu pisze:jeszcze zakocha się w mojej dyskotece i razem będą pili herbatkę piękna angielska para prawie jak królewska
"Prawie" robi wielką różnice
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
A co byście powiedzieli na konkurs na imię dla nowego auta Qśmy?
W Kołomąciu często słyszałem jak z rozpędu wołano na nie 'Kanarek' a ten przecież poszedł już w inne ręce.
Moja propozycja to "Bizun" - nie mylić z kombajnem, chodzi o polską odmianę bizona czyli żubra - sztandarowy trunek na pokładzie w czasie wyjazdu do Kołomącia, a i po przejechaniu przez łąkę jak mu się torf do boczków po przyklejał, to przypominał ciężkiego zwierza z dużym kopem pod maską.
Zwycięzca konkursu mógłby robić za matkę chrzestną i zwodować autko w jakimś bagienku
W Kołomąciu często słyszałem jak z rozpędu wołano na nie 'Kanarek' a ten przecież poszedł już w inne ręce.
Moja propozycja to "Bizun" - nie mylić z kombajnem, chodzi o polską odmianę bizona czyli żubra - sztandarowy trunek na pokładzie w czasie wyjazdu do Kołomącia, a i po przejechaniu przez łąkę jak mu się torf do boczków po przyklejał, to przypominał ciężkiego zwierza z dużym kopem pod maską.
Zwycięzca konkursu mógłby robić za matkę chrzestną i zwodować autko w jakimś bagienku