1-3 czerwiec
prezes pisze:A ja do dzis mam dziwny niepokój w żołądku od ilości wprowadzonych promili -hahahahaha.
Darek ... jeszcze raz sorki za uswinienie Ci twego nowiutkiego Honkiego i WIELKIE DZIĘKI za przytransportowanie trzech zwłok ze ścieżki.
Ja się też dołaczam do przeprosin za brudnego honka i dziękuję za pomoc w dotarciu do obozowiska
Prezes co do nowej konkurencji...W dziedzinie czasu to może nasz rekord da się pobić ale w ilości przyniesionego błota jakoś wątpie
- woodie
- Starszy podawacz kinetyka
Nie do końca, bo musieli mnie naprawiać po drodze (Hajdi) + bez auta Kiśla wiele bym nie zdziałał pod koniec. No i potrzebowałem kilku ważnych instrukcji. A chciałoby się przejechać całość przy pomocy własnych umiejętności, wyciągarce i pilotowi. Wolałbym też mieć mniej zniszczeń po przejeździe Ale przejazd był super!
Wrażenia z lecącego kinetyka - bezcenne - szczęście, że wszyscy cali...
Wrażenia z lecącego kinetyka - bezcenne - szczęście, że wszyscy cali...
Life is short. Drive more.
fruzia pisze:prezes pisze:A ja do dzis mam dziwny niepokój w żołądku od ilości wprowadzonych promili -hahahahaha.
Darek ... jeszcze raz sorki za uswinienie Ci twego nowiutkiego Honkiego i WIELKIE DZIĘKI za przytransportowanie trzech zwłok ze ścieżki.
Ja się też dołaczam do przeprosin za brudnego honka i dziękuję za pomoc w dotarciu do obozowiska
Prezes co do nowej konkurencji...W dziedzinie czasu to może nasz rekord da się pobić ale w ilości przyniesionego błota jakoś wątpie
a bloto to tam jest......mi sie juz udalo wyjac noge z dlugich zawiazanych glanow, ktore w tym blocie utknely
- woodie
- Starszy podawacz kinetyka
Ja chetnie przygarnalbym fotki Moglbymi ktos wypalic? Albo wyslac paczkami po 10 mb na woodieh@gmail.com?
Life is short. Drive more.
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
właśnie, co obiecałem? że na ściemie, no to ci którzy się pojawili powinni dostać teraz na PW adres do galerii (niestety na miejscu okazało się że nie ma projektora ) No ale znajcie moje dobre serce
www.tanto.com.pl
Z obietnicy danej na ściemie też się wywiązałem - na minutę przed czasem (biorąc pod uwagę to że zegarek na forum jest o godzinę do tyłu)
www.tanto.com.pl
Z obietnicy danej na ściemie też się wywiązałem - na minutę przed czasem (biorąc pod uwagę to że zegarek na forum jest o godzinę do tyłu)