Baja Poland Ważne
- Bardzo dobrze zorganizowany rajd. Jechałem już w wielu, ale tak dobrze oznaczonej trasy jeszcze nie widziałem. Świetnie, że było tak dużo kibiców. Dotychczas ścigaliśmy się w lasach i krzakach. Nikt tego nie widział. Tutaj wiele odcinków pozwalało na to, by można było obserwować jak się ścigamy - ocenił Grajek.
A kto to powiedział, że za dużo taśmujemy? [/b]
http://sport.wp.pl/kat,1771,title,Balaz ... caid=18d52
cyt
Najlepsi Polacy - Włodzimierz Grajek i Rafał Ciepły sklasyfikowani zostali tuż za podium. Mimo tego nie ukrywali zadowolenia. - Bardzo dobrze zorganizowany rajd. Jechałem już w wielu, ale tak dobrze oznaczonej trasy jeszcze nie widziałem. Świetnie, że było tak dużo kibiców. Dotychczas ścigaliśmy się w lasach i krzakach. Nikt tego nie widział. Tutaj wiele odcinków pozwalało na to, by można było obserwować jak się ścigamy - ocenił Grajek.
cyt
Najlepsi Polacy - Włodzimierz Grajek i Rafał Ciepły sklasyfikowani zostali tuż za podium. Mimo tego nie ukrywali zadowolenia. - Bardzo dobrze zorganizowany rajd. Jechałem już w wielu, ale tak dobrze oznaczonej trasy jeszcze nie widziałem. Świetnie, że było tak dużo kibiców. Dotychczas ścigaliśmy się w lasach i krzakach. Nikt tego nie widział. Tutaj wiele odcinków pozwalało na to, by można było obserwować jak się ścigamy - ocenił Grajek.
....