Baja Poland Ważne
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Baja Poland Ważne
Wszystkich chetnych do pomocy przy ustalaniu trasy [wbijanie palików wytyczających trasę] zapraszam do pomocy.
spotykamy sie w sobotę 19 września o godzi 10 na parkingu przy kąpielisku Głębokie.
Jest bardzo dużo pracy, co najmnej 8 godzin w sobotę i tyle samo w niedzielę.Robota jest niewdzięczna i za free, ale ktoś to musi zrobić.
Proszę zabrać ze sobą młotki [takie minimum 1500 g]
Piotrek Machowski
Prezes SAT 4x4 Szczecin
spotykamy sie w sobotę 19 września o godzi 10 na parkingu przy kąpielisku Głębokie.
Jest bardzo dużo pracy, co najmnej 8 godzin w sobotę i tyle samo w niedzielę.Robota jest niewdzięczna i za free, ale ktoś to musi zrobić.
Proszę zabrać ze sobą młotki [takie minimum 1500 g]
Piotrek Machowski
Prezes SAT 4x4 Szczecin
prezes, po prostu prezes
no ja też się piszę, tylko i w sobotę i w niedziele będę musiał was dogonić z pół a najwyżej godzinnym opuźnieniem. akurat o 10 mi weterynarza otwierają a psu się ucho zapaliło i musi dostać zastrzyk. a ten weekend akurat nie mam komu go podrzucić.
w związku z piątkowym szkoleniem odbywają się prace na odcinku u @Yerzu?
w związku z piątkowym szkoleniem odbywają się prace na odcinku u @Yerzu?
Yerzu pisze:petio pisze:w związku z piątkowym szkoleniem odbywają się prace na odcinku u @Yerzu?
tak odbywają się
dobrze, że szkolenie jest przesunięte na 18.30, dzięki temu powinniśmy się wyrobić z fizyczną robotą.
Yerzu, bądź w pogotowiu, będę dryndał ok 14.00
Jutro będzie dzisiaj. Tyle, że dopiero jutro.