Baja Poland OS nr 3 Wołczkowo-Łęgi
Baja Poland OS nr 3 Wołczkowo-Łęgi
Najdłuższy odcinek i najbardziej zróżnicowany.
Start w pobliżu strzelnicy woskowej w Wołczkowie a meta w okolicach miejscowości Łęgi.
Mapa => http://www.baja-polska.pl/kibice/mapa.html
Jako że to najdłuższy odcinek został on podzielony na cztery osoby odpowiadające za konkretne pododcinki OSa:
Benes, Darek, Przemek, Kondziu.
Dodatkowo w ekipie znajdują się:
1. Yerzu
2. Aganiok
3. Marcin
4. ?
Na całej trasie ma się znajdować około 80 osób (głównie harcerzy) dla zabezpieczenia trasy. Na każdej krzyżówce oraz w pobliżu miejsc w których będzie dużo kibiców będzie się znajdowała osoba pilnująca porządku aby nikt nie wtargną lub nie wjechał na trasę. Zresztą to wszystko jest opracowane w "planie zabezpieczenia trasy"
Chętnych do pomocy i udziału w organizacji "Baja Poland" serdecznie zapraszam.
Start w pobliżu strzelnicy woskowej w Wołczkowie a meta w okolicach miejscowości Łęgi.
Mapa => http://www.baja-polska.pl/kibice/mapa.html
Jako że to najdłuższy odcinek został on podzielony na cztery osoby odpowiadające za konkretne pododcinki OSa:
Benes, Darek, Przemek, Kondziu.
1. Yerzu
2. Aganiok
3. Marcin
4. ?
Na całej trasie ma się znajdować około 80 osób (głównie harcerzy) dla zabezpieczenia trasy. Na każdej krzyżówce oraz w pobliżu miejsc w których będzie dużo kibiców będzie się znajdowała osoba pilnująca porządku aby nikt nie wtargną lub nie wjechał na trasę. Zresztą to wszystko jest opracowane w "planie zabezpieczenia trasy"
Chętnych do pomocy i udziału w organizacji "Baja Poland" serdecznie zapraszam.
Ostatnio zmieniony śr 09 wrz, 2009 przez Benes, łącznie zmieniany 2 razy.
....
- qsma
- Weteran bezdrozy
- Kontaktowanie:
Re: Baja Poland OS nr 3 Wołczkowo-Łęgi
Benes pisze:Na całej trasie ma się znajdować około 80 osób (głównie harcerzy) dla zabezpieczenia trasy. .
oraz dodatkowo firma ochroniarska FORT (liczby luda jeszcze nie znam)
Re: Baja Poland OS nr 3 Wołczkowo-Łęgi
Benes pisze:
1. Yerzu
2. Aganiok
3. ?
.
Proszę o dopisanie Marcina (tego z mojego "teamu")
Mam jego zapewnienie, że jest do dyspozycji
Jutro będzie dzisiaj. Tyle, że dopiero jutro.
W niedzielę tj. 13 wrzesnia jedzie mała ekipa (Przemek, Marcin i Yerzu) w miejsce gdzie należy wykonać przecinkę bo droga trochę zarosła.
Tą pracą koordynuje Yerzu i do niego mogą się zgłaszać chętni, on zna szczegóły.
Podczas mojego wyjazdu dowództwo na odcinku nr 2 przejmuje Darek.
W przyszły wekennd (do ustalenia sobota lub niedziela) będzie palikowanie odcinków na polu, chętnych zapraszam.
Tą pracą koordynuje Yerzu i do niego mogą się zgłaszać chętni, on zna szczegóły.
Podczas mojego wyjazdu dowództwo na odcinku nr 2 przejmuje Darek.
W przyszły wekennd (do ustalenia sobota lub niedziela) będzie palikowanie odcinków na polu, chętnych zapraszam.
....
Wstępnię się piszę na ten drugi OS, jednak wszystko zależy też o godzinie i miejscu szkolenia, które ma się odbyć 19. września, a to z uwagi, że na ślub i wesele idę. Zatem mogę pomóc w przygotowaniach (w niedzielę na przykład), dzisiaj z Q i innymi kawałek trasy przejechaliśmy... Zaraz tu przyjdzie Q i będzie się nabijał z wklejenia, ale co tam