Rumunia 2009
Rumunia 2009
Czy może ktoś chętny na Rumunię w lipcu?
pozdrawiam
Abo
pozdrawiam
Abo
Temat rzuciłem bo lubię góry, furkę mam, i na wiosnę spokój w robocie. Planu nie mam żadnego bo "tak mnie naszło"
@Przemsson, a doczepić się można? Z kim gadać?
Patrol long, i na pewno będę miał 2 wolne miejsca, a może i 3 jak żona samego puści
pozdrawiam
Abo
Patrol long, i na pewno będę miał 2 wolne miejsca, a może i 3 jak żona samego puści
pozdrawiam
Abo
Abo pisze:Temat rzuciłem bo lubię góry, furkę mam, i na wiosnę spokój w robocie. Planu nie mam żadnego bo "tak mnie naszło"
Noo to jak byście motali coś swojego to dajcie znac Bo w tym roku tak czy owak na wschód się wybieram... tylko jeszcze nie do końca wiadomo z kim Może pogadamy na "Ściemie"?
Zawsze znajdzie się odpowiednia filozofia do braku odwagi
Aganiok pisze:Może pogadamy na "Ściemie"?
Jasne. Trzeba też z Qśmą pogadać, może udostępni informacji
Ja tak myślałem o początku lipca, przejeżdżając przez Hellowisko w ostatni weekend czerwca... Mógłby sie zrobić całkiem całkiem urlopik
pozdrawiam
Abo
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Hahaha,
To dam Ci radę jeśli można.
Popytaj sie dokładnie jaka to impreza, widzisz, ja zaliczyłem Hellowisko i mi sie bardzo podobało.
Ale ja troche dziwny jestem.
To nie jest całkiem normalna lajtowa impreza, a i teren jest dość "wymagający"
Moi współtowarzysze podrózy widzieli takie cuda w ciągu 30 minut na zlocie [w nocy] jakich przez pare lat jazdy w terenie nie zobaczysz.
Aha, i jeszcze jedno. Przygotuj sie na brak snu przez czas zlotu
To dam Ci radę jeśli można.
Popytaj sie dokładnie jaka to impreza, widzisz, ja zaliczyłem Hellowisko i mi sie bardzo podobało.
Ale ja troche dziwny jestem.
To nie jest całkiem normalna lajtowa impreza, a i teren jest dość "wymagający"
Moi współtowarzysze podrózy widzieli takie cuda w ciągu 30 minut na zlocie [w nocy] jakich przez pare lat jazdy w terenie nie zobaczysz.
Aha, i jeszcze jedno. Przygotuj sie na brak snu przez czas zlotu
prezes, po prostu prezes
wolne miejscówki
Więc
Transalpina od 11 do około 21 czerwca, jadą 3 autka, ja jadę z synem, to mam w samochodzie 2 wolne miejsca. Może się kto do paliwa dołoży?
pozdrawiam
Abo
Transalpina od 11 do około 21 czerwca, jadą 3 autka, ja jadę z synem, to mam w samochodzie 2 wolne miejsca. Może się kto do paliwa dołoży?
pozdrawiam
Abo
Ja odpadam - SESJA (czyli System Eliminacji Studentów Jest Aktywny) ... A tak z doświadczenia... 4 osoby w aucie na tak daleką trasę to chyba za dużo. Myślę że 3 to jest max. No a tam paliwko o połowę tańsze jak u nas.
Przywieźcie dużo zdjęć i pocztówke
Przywieźcie dużo zdjęć i pocztówke
Zawsze znajdzie się odpowiednia filozofia do braku odwagi
- qsma
- Weteran bezdrozy
- Kontaktowanie:
Aganiok pisze: .. A tak z doświadczenia... 4 osoby w aucie na tak daleką trasę to chyba za dużo. Myślę że 3 to jest max.D
nie zgodze sie z ta teorią. właśnie w Rumuni byłem przez miesiąc w 4 osoby ( w jednym parchu) i było git. totalnie bez kłopotu, za to jak trzeba było kamienie przerzucać , albo most budować to dopiero się doceniało te 4 osoby
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Wiesz Q, Agnieszka pół świata Benesowym UAZem objechała wiec doświadczenie ma napewno wieksze niz ty.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer