Ustawka na 1/4 mili
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Ustawka na 1/4 mili
Dawno mi taki temat chodził po głowie. A teraz powodowany pomysłem kolegów ze stolicy pomyślałem,że może by też coś takiego i u nas zrobic ?!
Trzeba by znaleźć ze 400 metrów terenu o szerokości conajmniej na 15 metrów i sie pościgać.
Pomysł ten jest takim trochę pastiszem wyścigów plaskaczy .
Oczywiście chodzi o zabawę a nie o napinanie sie ciśnieniowe.
Przy okazji można by zrobić ognisko[grill'a] i była by sposobność spotkania sie w wikszym gronie.
Potrzebny tylko teren i chęci
Może być nawet błotnisty [więcej zabawy będzie] np na samym tyle
Co o tym sądzicie ?
Trzeba by znaleźć ze 400 metrów terenu o szerokości conajmniej na 15 metrów i sie pościgać.
Pomysł ten jest takim trochę pastiszem wyścigów plaskaczy .
Oczywiście chodzi o zabawę a nie o napinanie sie ciśnieniowe.
Przy okazji można by zrobić ognisko[grill'a] i była by sposobność spotkania sie w wikszym gronie.
Potrzebny tylko teren i chęci
Może być nawet błotnisty [więcej zabawy będzie] np na samym tyle
Co o tym sądzicie ?
prezes, po prostu prezes
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
A myslisz Janusz, że znajdziesz wielu chętnych "dymać" 70 km w jedna stronę, aby sie przejechac 400 m ?
Ja proponując ten temat, myślałem raczej o naszym gronie.
Porobieniu sobie jaj, odpaleniu grilla. Krótko mówiąc chodziło mi o spędzenie wolnego czasu na świeżym powietrzu.
A to co proponujesz, owszem, fajna inicjatywa, ale wg mnie na tych zawodach bedzie mnóstwo ludzi, i "kameralność" imprezy ograniczonej tylko do ludzi 4x4 weźmie w łeb.
Ale niech sie może i inni wypowiedzą.
Ja [w porozumieniu z Darkiem] brałem pod uwagę jego pole, to z wigilijnych spotkań.
Ja proponując ten temat, myślałem raczej o naszym gronie.
Porobieniu sobie jaj, odpaleniu grilla. Krótko mówiąc chodziło mi o spędzenie wolnego czasu na świeżym powietrzu.
A to co proponujesz, owszem, fajna inicjatywa, ale wg mnie na tych zawodach bedzie mnóstwo ludzi, i "kameralność" imprezy ograniczonej tylko do ludzi 4x4 weźmie w łeb.
Ale niech sie może i inni wypowiedzą.
Ja [w porozumieniu z Darkiem] brałem pod uwagę jego pole, to z wigilijnych spotkań.
prezes, po prostu prezes
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
prezes pisze:A myslisz Janusz, że znajdziesz wielu chętnych "dymać" 70 km w jedna stronę, aby sie przejechac 400 m ?
Zawsze można ustawić plan tak żeby motocross był jednym z punktów programu (nie rezygnując z imprezy na Darkowym polu). A przy okazji tych zawodów jest szansa żeby ponownie pojawić się w mediach
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"