Bagażnik dachowy
Bagażnik dachowy
Właśnie nabyłem bagażnik dachowy długi 225cm idealnie na długiego GR-a , jest bardzo solidny z atestem na 100 kg (dodatkowe mocowanie i da radę więcej) . Służył w jakiejś chyba niemieckiej firmie hydraulcznej do przwozu rur lub innych elementów ( ma na końcu rolkę) Gość ma jeszcze 3 szt. są w Szczecinie w cenie - ja wytargowałem za 250,00 PLN.
autobusy i tramwaje.... GR Long
Re: Bagażnik
Miras pisze:Już jeździ- Miśka ma obecnie 220 wzrostu, a będzie jeszcze wyższa.
Powodzenia na trawersach
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
- qsma
- Weteran bezdrozy
- Kontaktowanie:
a po co ci to???
Pojedź na zakupy do Galaxy
Oficjalnego zlecenia nie było,wiesz jak to się odbywa Maciek zapytanie ofertowe, oferta, zlecenie, umowa, zaliczka, protokół powykonawczy, faktura
Wrangler YJ 4 l
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
przemsson pisze:U nas to odbywa się troszkę inaczej PRZELEW
to jak tak to musimy porozmawiac o zderzaku do mojego autobusu
tak na marginesie jest na allegro do T4 http://moto.allegro.pl/item597082624_ba ... dluga.html
wersja krótkiego dachu (na Patrola - ok) za 350,00 zł + mocowania, wygląda solidnie
autobusy i tramwaje.... GR Long
Wróć do „Warsztaty samochodowe”