http://www.youtube.com/watch?v=WTHAo-BoxYM&feature=channel_page
Na 33' jest to niemozliwe
Anonymous pisze:Koła 33' to wyrzucone pieniądze w błoto, miałem 33' zmieniłem na 35' - to nie jest ten sam GR. Idzie w terenie jak porąbany, na poczatku trochę sie obawiałem , bo 35-tka była cięższa od 32 ok.6kg. Jak Ktoś chce zmienić opony na 33-ki to niech lepiej odda kasę na jakiś zbożny cel
http://www.youtube.com/watch?v=WTHAo-BoxYM&feature=channel_page
Na 33' jest to niemozliwe
Darek... pisze:Anonymous pisze:Koła 33' to wyrzucone pieniądze w błoto
i dlatego trzeba zanabyć parchola , do niego oponki 35' i dopiero cały komplet wrzucić w błoto![]()
![]()
![]()
SUPER PATROL SUPER
miastek pisze:Darek... pisze:Anonymous pisze:Koła 33' to wyrzucone pieniądze w błoto
i dlatego trzeba zanabyć parchola , do niego oponki 35' i dopiero cały komplet wrzucić w błoto![]()
![]()
![]()
SUPER PATROL SUPER
A ty co zmieniles wiare
zięba pisze:Chłopy ,
1.przecież ja nie pisałem że to jakaś jedyna opona do patrola na której da radę jeździć - mi jeździ się lepiej - być może niweluje to mój brak umiejętności, może żyję w surrealistycznym świecie - nie mnie to razpatrywać niech każdy lata na czym chce -podzielam tą opinię![]()
2.ja nie mam dętek być może to jest powodem spadania opony, jak bym obniżył do 0,8 to by mi chyba dwie na raz spadły na winklu( i wiem ,że mówisz prawdę bo kilka osób tak jeździ i nic im nie spada - ja tak nie mogę , pewnie kwestia felg jak mówisz )
3. Co do spadku mocy- tak jak pisałem praw fizyki nie zmienisz , to samo tyczy się wytrzymałości podzespołów - aczkolwiek powtórzę jak mantrę - na reduktorze w błocie nie w błocie nie czuję jakiejś drastycznej różnicy i to nie jest tylko moja opinia, jak mnie zaprosicie na wypad to z chęcią udostępnię swój pojazd wszystkim zainteresowanym do testów
4. Czy Polska to wolny kraj i każdy może mieć swoje zdanie - a widzisz tu akurat mógłbym polemizować
miastek pisze:Darek... pisze:Anonymous pisze:Koła 33' to wyrzucone pieniądze w błoto
![]()
![]()
SUPER PATROL SUPER
A ty co zmieniles wiare
prezes pisze:miastek pisze:Darek... pisze:Anonymous pisze:Koła 33' to wyrzucone pieniądze w błoto
![]()
![]()
SUPER PATROL SUPER
A ty co zmieniles wiare
Nie zmienił, tylko nam ZAZDROŚCI super patroli super![]()
ZAZDRASZCZACZ JEDEN![]()
Bo jego "kościółek" to tylko błoto w spray'u widzi
Wróć do „Instytut Zmotologii Terenowej”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 55 gości