zdjęcia na forum
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Ale to chodzi pewnie o inną stronę.
W takim razie pozostaje tylko pogratulować webmajsterowi wzorcowo skopanej roboty. Nie wiem jak teraz, ale dawniej pisało się czasem dwie wersje strony www, przy jej otwieraniu sktypt sprawdzał jaka przegladarka otwiera i w zależności od tego co wyszło odpalało jedną lub drugą wersję. Dlaczego? Bo microsoft w explorerze uzywał poleceń które miały niewiele wspólnego ze standardem html'a.
W takim razie pozostaje tylko pogratulować webmajsterowi wzorcowo skopanej roboty. Nie wiem jak teraz, ale dawniej pisało się czasem dwie wersje strony www, przy jej otwieraniu sktypt sprawdzał jaka przegladarka otwiera i w zależności od tego co wyszło odpalało jedną lub drugą wersję. Dlaczego? Bo microsoft w explorerze uzywał poleceń które miały niewiele wspólnego ze standardem html'a.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Jasiu pisze:Strona ... TPSA.
To wiele wyjaśnia
Panie Prezesie - czytamy ze zrozumieniem... Jasiu napisał że musi używać IE bo mu jedna ze stron internetowych nie działa pod innymi przeglądarkami, i wierzę mu jak zobaczyłem że chodzi o telekomunikację.
Osobiście IE uruchamiał bym tylko do zaglądania na tą stronę, a wszystkie inne przeglądał Firefoxem lub Operą.
Jako ciekawostka - ze statystyk forum którym się opiekuję:
Przeglądarki użytkowników:
Firefox - 541
IE - 104
Opera - 93
Mozilla - 23
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Wróć do „Działanie strony i forum”