SPOT 22.02 Niedziela Organizator CB Radio Szczecin
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
snorkel pisze:Na razie pistacjowego gejowskiego wranglera dopieszcza
Pistacje to On na deser zostawił teraz to rzeźbi innego wrangla ale coś dzisiaj serca do niego nie miał [/quote]
Eeee, no pistacja jest OK, nawet cos "Młody" o nim marzy, bo to podobno takie "meskie" dźipiem jeździć [szczególnie pistacjowym]
prezes, po prostu prezes
Zyrafa pisze:ha takze dzieki darus tylko chcialbym zobaczyc jakis efekcik jego roboty moze ktos zucic jakies foto albo link z jego robota ??????????
Jak chcesz zobaczyć to poszukaj fotki z samochodami Micha (Patrol), Nissan 7 (Patrol), kondzia (Land Rover) i jeszcze kilka by się innych znalazło
Patrol K160
prezes pisze:snorkel pisze:Na razie pistacjowego gejowskiego wranglera dopieszcza
Pistacje to On na deser zostawił teraz to rzeźbi innego wrangla ale coś dzisiaj serca do niego nie miał
Eeee, no pistacja jest OK, nawet cos "Młody" o nim marzy, bo to podobno takie "meskie" dźipiem jeździć [szczególnie pistacjowym] [/quote]
Kolor mało fartowny, ale to szczegół zawsze można zmienić. Ale poza tym całkiem całkiem
Patrol K160
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=4&t=14095
Obejrzyj te linki i zobacz ile czeka ciebie pracy żeby przygotować twój samochód do jazdy w terenie
Obejrzyj te linki i zobacz ile czeka ciebie pracy żeby przygotować twój samochód do jazdy w terenie
Patrol K160
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
snorkel pisze:Zyrafa pisze:ha takze dzieki darus tylko chcialbym zobaczyc jakis efekcik jego roboty moze ktos zucic jakies foto albo link z jego robota ??????????
Jak chcesz zobaczyć to poszukaj fotki z samochodami Micha (Patrol), Nissan 7 (Patrol), kondzia (Land Rover) i jeszcze kilka by się innych znalazło
Dołóż jeszcze Jasiowego Wrangla i Wrangla Przemasa ,i mojego starego Hiszpana
prezes, po prostu prezes
prezes pisze:snorkel pisze:Zyrafa pisze:ha takze dzieki darus tylko chcialbym zobaczyc jakis efekcik jego roboty moze ktos zucic jakies foto albo link z jego robota ??????????
Przepraszam za takie niedopatrzenie
Patrol K160
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
snorkel pisze:prezes pisze:snorkel pisze:Zyrafa pisze:ha takze dzieki darus tylko chcialbym zobaczyc jakis efekcik jego roboty moze ktos zucic jakies foto albo link z jego robota ??????????
Aaaa, i jeszcze TechnoUaza Filipa i moja stara Toyotę
prezes, po prostu prezes
prezes pisze:snorkel pisze:prezes pisze:snorkel pisze:Zyrafa pisze:ha takze dzieki darus tylko chcialbym zobaczyc jakis efekcik jego roboty moze ktos zucic jakies foto albo link z jego robota ??????????
Aaaa, i jeszcze TechnoUaza Filipa i moja stara Toyotę
Spokojnie spokojnie TY nie sięgaj do prototypów
Patrol K160