Spot 15.02 zapraszamy
Spot 15.02 zapraszamy
Wiem ze jestem tu od niedawna ale razem z kolega z forum jeep-a chcielibysmy was zaprosic.
Zapraszamy razem z kolega bull_terrier na spocik w okolicach Szczecin Podjuchy tereny starego poligonu trasa okolo 4 godz w terenie dla kazdego (trasa lagodna) godzina i miejsce spotkania Szczecin Zdroje stacja BP o godz 9:40 serdecznie zapraszamy do wspolnego orania i polatania po bezdrozach zakonczone ognichem jakims. Pozdrawiamy i serdecznie zapraszamy
Wiem ze to jest troszke za pozno ale moze ktos jednak sie zdecyduje iformacje o spotkaniu otrzymalem dopiero dzisiaj takze z gory przepraszam ale i zapraszamy
Zapraszamy razem z kolega bull_terrier na spocik w okolicach Szczecin Podjuchy tereny starego poligonu trasa okolo 4 godz w terenie dla kazdego (trasa lagodna) godzina i miejsce spotkania Szczecin Zdroje stacja BP o godz 9:40 serdecznie zapraszamy do wspolnego orania i polatania po bezdrozach zakonczone ognichem jakims. Pozdrawiamy i serdecznie zapraszamy
Wiem ze to jest troszke za pozno ale moze ktos jednak sie zdecyduje iformacje o spotkaniu otrzymalem dopiero dzisiaj takze z gory przepraszam ale i zapraszamy
LIFE TO RIDE RIDE TO LIFE
OIIIIIIIO
OIIIIIIIO
Darek sorki jeszcze raz ale dopiero wczoraj sie dowiedzialem o tym bylo spoko fajne tereny trzeba tam pochasac next time ale spotkalismy ekipe z cb radio takze cos jakas imprezka 22.02 na glebokim ma byc nic wiecej niewiem a te tereny poligonu w podjuchach naprawde zaje.... dla kazdego cos sie znajdzie nawet mozna sie potopic jak ktos lubi pozdrawiam next time dam znac wczesniej napewno pozdrawiam jeszcze raz
LIFE TO RIDE RIDE TO LIFE
OIIIIIIIO
OIIIIIIIO
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Darek... pisze:tak, tak - parę razy przerabiane te okolice
zwiedzony chyba w calosci...
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Zyrafa pisze:ta moze i jest nie tak ale zyrafa to stara ksywa z czasow motocykli walkie i kisiel powinien kojazyc a normalnie to epicki Mateusz kiedys wspolnie ganialismy z kislem i walkie-m a teraz w teren ciagnie
no to nie dziwi że Hajdiego nie znasz bo on to ma wstręt do motocykli
Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce....