Kuchnia polowa
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Kuchnia polowa
Na ściemie padł taki temat, dot "naszej" kuchni polowej. Czy musi byc ona zarejestrowana ?
Tu jest pare wypowiedzi na nurtujący nas temat.
Wg mnie -nie musi.
http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/vie ... sc&start=0
Tu jest pare wypowiedzi na nurtujący nas temat.
Wg mnie -nie musi.
http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/vie ... sc&start=0
prezes, po prostu prezes
Musi być zarejestrowana i nie ma, co sprawdzać każda przyczepa nawet agregat tynkarski musi mieć tablice i ubezpieczenie przerabiałem temat.
Wrangler YJ 4 l
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
Defender 110 td5
Jeep Comanche MJ 4 l
Toyota HDJ 80
Same Legendy
---------------------------------------
Lepiej być człowiekiem który głośno przeklina...niż małym, cichym skurwysynem ....
info jakie zdobyłem dziś to :
PKS - STACJA KONTROLI POJAZDÓW ze Stargardu
"....yyyy, no wie Pan.....ja to nie wiem, ale moim zdaniem.......no w sumie....yyyyy.....chyba powinna byc zerejestrowana...."
jak widać te info pewnie nie są dla Was wystarczające
jeśli chodzi o WYDZIAŁ KOMUNIKACJI to . . . nie ma czegoś takiego, jak kuchnia polowa w spisie do rejestracji.
Jutro dalszy ciąg sprawdzania w W.K.
Dostanę także info z wydziału ruchu drogowego komendy policji - bo w sumie to chyba o nich głównie chodzi
I gdyby się okazało, że musi być jednak rejestracja i ubezpieczenie a SAT nie ma dokumentu pochodzenia takiego grochowozu to cóś wymisliłem. Ale poczekam na jutrzejsze info z W.K. i od misiaczków
...tak aby podgrzanie GALICYJSKIEGO było zgodne z prawem...
PKS - STACJA KONTROLI POJAZDÓW ze Stargardu
"....yyyy, no wie Pan.....ja to nie wiem, ale moim zdaniem.......no w sumie....yyyyy.....chyba powinna byc zerejestrowana...."
jak widać te info pewnie nie są dla Was wystarczające
jeśli chodzi o WYDZIAŁ KOMUNIKACJI to . . . nie ma czegoś takiego, jak kuchnia polowa w spisie do rejestracji.
Jutro dalszy ciąg sprawdzania w W.K.
Dostanę także info z wydziału ruchu drogowego komendy policji - bo w sumie to chyba o nich głównie chodzi
I gdyby się okazało, że musi być jednak rejestracja i ubezpieczenie a SAT nie ma dokumentu pochodzenia takiego grochowozu to cóś wymisliłem. Ale poczekam na jutrzejsze info z W.K. i od misiaczków
...tak aby podgrzanie GALICYJSKIEGO było zgodne z prawem...
Policjanci z drogówki mówią, że jesli wydział komunikacji nie zarejestruje to nie ma takiej potrzeby. Pojawia się ewntualnie "mały" problem w przypadku kolizji na czarnym. Zaproponowali zeby chociaż "stopy i kierunki" zamontowane były. Warto równiez pomysleć o jakimkolwiek ubezpieczeniu OC. I to powinno wystarczyć