potrzebuję ze dwa arkusze 50x50 blachy stalowej grubość od 1 do 2 mm
najlepiej jak by była ocynkowana lecz nie wiem czy cynkowanie nie "połamie" się podczas wyginania jej w łuk tak aby pasowała do burty pontonu
Gdzie mogę coś takiego kupić w Szczecinie????
blach stalowa - poszukuje w Szczecinie
To wez zwykła blache obspawaj powierc i co tam jeszcze masz do zrobienia i daj do cynkowania juz gotowy element,jak wezmiesz ocynkowana to w miejscach spawania i wiercenia odrazu powylazi rudy.Jak ma to być na wode to najlepsza nierdzewka a obrobią ci ją w takim jednym warsztacie na Osowie.
H1 sie sklada
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
LSD pisze:Jasiu pisze::shock:
Gdzie ty tym pontonem płyniesz, że o słonej wodzie tu piszesz?
Benes, do Szwecji można już normalnie, promem popłynąć
Chyba wiem na co Benes sobie zęby ostrzy
http://www.swedenoffroad.com/indexen.html
*sam bym chętnie tak Szwecję pozwiedzał
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
- p@blo
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
jesli moge dorzucic 2 grosze to moim zdaniem wszystko co na wode (tymbardziej słoną ) poza nierdzewką to wyrzucanie pieniędzy w błoto..
Fakt ze blacha nierdz. droga ale na złomach mozna wyrwac niemałe arkusze nierdzewki
W 2 mm wcale zle sie nie wierci i na wylocie ze szczecina na police na terenie mariny (nie pamietam nazwy) bawią sie troche w okucia i jak dobrze zagadasz i niewiele tego masz to ci Pan moze na miejscu pospawa
pzdr
Fakt ze blacha nierdz. droga ale na złomach mozna wyrwac niemałe arkusze nierdzewki
W 2 mm wcale zle sie nie wierci i na wylocie ze szczecina na police na terenie mariny (nie pamietam nazwy) bawią sie troche w okucia i jak dobrze zagadasz i niewiele tego masz to ci Pan moze na miejscu pospawa
pzdr
Paweł
/było Y61 4.2 TD... aktualnie...hamerykańska myśl techniczna "XJ" 4.0 '98/
/było Y61 4.2 TD... aktualnie...hamerykańska myśl techniczna "XJ" 4.0 '98/
Wróć do „Instytut Zmotologii Terenowej”