Kolor kanarka
- woodie
- Starszy podawacz kinetyka
Kolor kanarka
Witam,
Jak już wspominałem rozpoczął się sezon remontu blacharskiego dla żółtego. Zdecydowałem, że podkład pójdzie InterPlus 356 a lakier Interthane 870
Lakier jest półmat i występuje w różnych kolorach. Sam nie umiem zdecydować, więc poddaje temat dyskusji.
Jak już wspominałem rozpoczął się sezon remontu blacharskiego dla żółtego. Zdecydowałem, że podkład pójdzie InterPlus 356 a lakier Interthane 870
Lakier jest półmat i występuje w różnych kolorach. Sam nie umiem zdecydować, więc poddaje temat dyskusji.
Life is short. Drive more.
- Tomek_Mlody
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- woodie
- Starszy podawacz kinetyka
przemsson pisze:A kogo to tak naprawdę qur_wa obchodzi sam zakup tego sztrucla świadczy o czyjejś głupocie
Siwy odgrzał kotleta. Pytanie było o kolor. Proste. Co do sztrucla, w wakacje przelatał jakieś 2-3 tys km zarówno po twardym jak i po miękkim. I jakoś mu nie zaszkodziło. Wiedziałem co i za ile kupuje, a o głupocie świadczy twój żałosny post będący odpowiedzią na odgrzany post sprzed prawie roku.
Life is short. Drive more.
Wróć do „Instytut Zmotologii Terenowej”