knucie o kierunku wschodnim ;-)
Wczoraj 19.08.2008 Rafałowi udało się do mnie dodzwonić. Wszyscy żyją i mają się dobrze:) samochody sprawne toczą się do przodu. Wyjeżdżają już z Karpat a ostatnią noc spędzili ponoć w jakiejś wypasionej agroturystyce (plazmy i dvd i takie tam różne bąbelki w wannie .
Przesyłają pozdrowienia
Przesyłają pozdrowienia
bo pilot musi być jak Matka..., życie to nie (je)bajka każdy dzień to walka...
srebrny szerszeń TY LC 1.0
srebrny szerszeń TY LC 1.0
19 sierpień
Dziś zwiedziliśmy Czernowice i pojechaliśmy w stronę Chocimia .
Śpimy nad Dniestrem – ja nocuję w korycie bo tam zgasiłem silnik.
Jazda w nocy jest zajeb...a , na ukrainie kierowcy jeżdżą bez świateł lub na pozycjach , prawie mnie rozjechał wielki kraz z naczepą ... żyje, ale nogi miałem miękkie , a ten widok ,wielkiego zderzaka, zostanie mi w pamięci ...
Dziś zwiedziliśmy Czernowice i pojechaliśmy w stronę Chocimia .
Śpimy nad Dniestrem – ja nocuję w korycie bo tam zgasiłem silnik.
Jazda w nocy jest zajeb...a , na ukrainie kierowcy jeżdżą bez świateł lub na pozycjach , prawie mnie rozjechał wielki kraz z naczepą ... żyje, ale nogi miałem miękkie , a ten widok ,wielkiego zderzaka, zostanie mi w pamięci ...
Honker 2324
20 sierpień
Podczas przygotowań do kolejnego dnia podróży okazało się ,że mam pęknięte główne pióro resoru ... jak na razie jakoś się jedzie .
Zwiedziliśmy twierdzę w Chocimiu oraz kryształową jaskinię .
Teraz siedzimy na wzgórzu powyżej miasta Kamieniec Podolski , obok twierdzy i podziwiamy wschód księżyca . Jutro zwiedzamy miasto z PL przewodnikiem i później do Lwowa....
Pozdrawiam Rafał.
Podczas przygotowań do kolejnego dnia podróży okazało się ,że mam pęknięte główne pióro resoru ... jak na razie jakoś się jedzie .
Zwiedziliśmy twierdzę w Chocimiu oraz kryształową jaskinię .
Teraz siedzimy na wzgórzu powyżej miasta Kamieniec Podolski , obok twierdzy i podziwiamy wschód księżyca . Jutro zwiedzamy miasto z PL przewodnikiem i później do Lwowa....
Pozdrawiam Rafał.
Honker 2324
21 sierpień
W Kamieńcu Podolskim wynajęliśmy sobie przewodnika i zwiedziliśmy całe miasto.
Siedzimy teraz na wzgórzu ,30 km od Lwowa i jemy kolację .
Vitek pojechał do swojej rodzinnej miejscowości. Jutro Lwów i na granice.
Cały czas jadę na złamanym resorze , kilometry lecą i jest OK. ...
W Kamieńcu Podolskim wynajęliśmy sobie przewodnika i zwiedziliśmy całe miasto.
Siedzimy teraz na wzgórzu ,30 km od Lwowa i jemy kolację .
Vitek pojechał do swojej rodzinnej miejscowości. Jutro Lwów i na granice.
Cały czas jadę na złamanym resorze , kilometry lecą i jest OK. ...
Honker 2324
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Fajna wyprawa, zdjecia i opis
Tylko pozazdroscic.
Ale dobrze ze byl z wami Vitek swoim Patrolem bo inaczej nie mielibyscie czym gumek do 5'oclocka i srubek do Uaza dowozic.
Tylko pozazdroscic.
Ale dobrze ze byl z wami Vitek swoim Patrolem bo inaczej nie mielibyscie czym gumek do 5'oclocka i srubek do Uaza dowozic.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
błota nie było za dużo ale tych wyjebów nie da się opisać. Jak się mówi ze droga była wyboista to się odnosi do naszej drogi a takie to maja asfalty a polne to nie pozna nazwać drogą. Koleiny po balonach kraza to standard i dotego szuter zrobiony z kamieni czasem wielkosci połowy cegły a nie jak u nas z drobnego żuzelku
ONE LIFE.LIVE IT