Rejestracia Auta .....POMOCY
Rejestracia Auta .....POMOCY
Witam nie mogę zarejestrować auta ponieważ pani w komputerze nie zgadza się masa auta w starym dowodzie . Chodzi o to że nie ma w systemie takiej masy auta .... Jednakze umówiłem się z ów Panią że zważe auto i podam jej info przez telefon -no i teraz moje pytanie gdzie moge znaleść w Szczecinie warsztat kótry zważy mi autko ? Pozdro
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin
Cezariusz Szostek pisze:A mi się wydaje, że musisz iść raczej do rzeczoznawcy i to on ci ustali masę auta. Bo sam to jak? Z pełnym bakiem, pustym, z radiem czy bez - itp, itd.
rzeczoznawca i póżniej do diagnosty od przeglądów ow wpisze papier i do urzędu
można pominąć rzeczoznawcę jeżeli diagnosta będzie miał katalog samochodu
....
Dogadałem się z ów Panią, że wystarczy telefonicznie podać mase - a ona sama dobierze parametry - chodzi o to że auto ma jeszcze stary dowód a wnim ręcznie jest wpisana waga auta - 1400 kg a tak lekkiego forda nie ma w systemie . Najprawdopodobniej osoba wypisujaca dowód walneła się przy wpisywaniu.
Pozdro i dzięki - podjadę na skup metalu
Pozdro i dzięki - podjadę na skup metalu
Benes pisze:petio pisze:kiedyś na zielonogórskierj - pierwszy plac po lewo od 26kwietnia - węglownia( nie wiem czy jeszcze działa. a jak nie to na złom wernychory przy stacji paliw
tam jest teraz netto
oszukałem, tam nadal jest skład węgla i wagę też mają obok jest złomowania aut i też mają wagę
....
Wróć do „Instytut Zmotologii Terenowej”