Jak dla mnie takie rozwiazanie ma plus i minus.
Minus jest taki ze wyglada jak wyglada (ale mozna sie przyzwyczaic, pozatym to nie jest konkurs na hiper profesjonalna strone tylko strona maniakow Offroadu i do komunikacji glownie sluzy).
Plus jest taki ze jak chcesz komus przeslac link do nowej galerii to nie musisz kombinowac (ja wiem ze mozna prawym i skopiowac sam link, ze mozna kliknac i przekopiowac z paska) tylko zaznaczasz i przesylasz.
Pozatym widocznosci jasnosc co to jest - tez czasem jest istotna.
Trzecia sprawa to taka ze edycja w joomli to nie jest takie pieknie ladnie i wogole wszystko smiga jak chcemy.
Joomla to full automat i jak czasem automaty zawodzi. Dziwnie sie linkuje, podpina jakies krzaki jak robimy hyperlacze... roznie to bywa.
Dlatego prostota to podstawa - bo mozna sie zamotac. Sam mam czasem problemy.
Owszem mozna to zrobic nawet ladnie pieknie samymi tytulami podlinkowanymi - to wlasciwie to samo. Ale wlasnie - czesc ludzi moze sie nie domyslec ze to sa linki. W koncu to jest strona tutulowa.
A dzieki temu ze jest to tak wyexponowane zawsze dokladnie widac czy doszlo cos nowego i ze to sa wlasnie linki do najnowszych galerii.
Pozatym ... Andrzey jak ci sie nudzi to zawsze Benes z ekipa moga ci dac mozliwosc edycji jakiegos artykulu (moze byc to nawet wstep) i mozesz wtedy poprawic wybrane teksty.
Wystarczy zmienic autora na twoj nick i bedziesz mial dostep do modyfikacji.
Ale wczesniej radzilbym pocwiczyc na jakims innym artkule
A jezeli masz dostep do pisania artykulow (chyba od publishera to jest) to mozesz napisac identyczny art jak w tytulowej i pokazac jak by to wygladalo. I wtedy probowac przekonywac