LSD pisze:Benes pisze:LSD pisze:No tak, ale wcześniej ustalona data 07.07 z tego co wiem nie wypali. To w końcu o co kaman?
a czego chcesz to nie wycieczka zorganizowana (za organizacje się płaci
) z tego co wiem termin był ustalany pod ciebie bo pozostałym to bez różnicy...
No i mnie dalej pasi. Problem w tym, że jakoś się chyba nie możemy dogadać.
a o czym tu gadać trzeba się szykować i jechać jak będziemy gadać i pierdzieć w stołki to nic z tego nie wyjdzie... czyli jak zawsze.
Trasa jest mniej więcej zaplanowana, granice przekroczymy na ostatnim przejścu granicznym na wschodzie póżniej przez przełęcz Użocką w bieszczady wschodnie, gorgany, połoniny krasne, czarnochore może sie uda przejechać koło "popa iwana" i bedziemy tak jechać aż do krainy "wielkich twierdz" po drodze zwiedzjąc nie tylko offroadowe górki ale i inne ciekawe miejsca, następnie zrobimy zwrot przez rufe i udamy się przez Lwów do PL.
To nie "orbis" a organizatorami jesteśmy MY tak więc im wiecej z uczestników przeczyta przewodników, poszpera w internecie i dowie się jak najwięcej tym lepiej lub też zdobędzie mapy bo na razie to mam tylko mapy Zakarpacia... ale już prowadze rozmowy nad zakupem calej ukrainy map topo za ok 90zł w postaci cyfrowej nestety bez współrzędnych geo
więc każdy może się wykazać
będzie czas to się spotkamy ja jeszcze do połowy tygodnia jestem zawalony robotą a póżniej jestem już free
....