dzien dziecka
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
prezes pisze:Z tego co sie orientuję, nikt z SAT niczego nie organizuje.
SAT wogule malo oragnizuje no chyba ze policzymy te tajne dla wybranych
Pierwotny plan byl zeby zrobic ucieche dzieciaka z domu dziecka w mostach ale plan upadl poniewaz za puzno sie obudzilismy i juz cos organizuja. wiec watek tez padl...
czyli jak to jest z tymi wyjazdami bo to już kolejny miejscowy wypadzik który upadł na forum ogólnym
czy żeby sobie gdzieś wspólnie polatać to trzeba być w SAT czy można się i bez tego umówić, cholera bo bym sobie w jakiejś grupie pojeździł a nie tylko w samotności a to wiadomo jak jest cały czas w nerwach czy się uda wrócić ,rajdy póki co są poza moim zasięgiem bo auto muszę mieć sprawne bo do roboty nie dojadę, jak to jest ?
czy żeby sobie gdzieś wspólnie polatać to trzeba być w SAT czy można się i bez tego umówić, cholera bo bym sobie w jakiejś grupie pojeździł a nie tylko w samotności a to wiadomo jak jest cały czas w nerwach czy się uda wrócić ,rajdy póki co są poza moim zasięgiem bo auto muszę mieć sprawne bo do roboty nie dojadę, jak to jest ?
GR Y60 89'
Jest dzial GDZIE JUTRO JEZDZIMY jak masz wejsce to pojezdzisz
od nas z regionu <niewiem czy moge uzyc tego slowa>zawsze jak cos organizujemy wiekszego i legalnego to piszemy.
ogulnie jak lata sie to w malych grupkach zazwyczaj co sobota po 12 godz ale to raczej na telefon sie zdzwaniamy.takie wypady na 5- 8 aut.
Samemu nie polatasz znam ten bul nieraz fadroma nie mogla mnie wyciagnac
od nas z regionu <niewiem czy moge uzyc tego slowa>zawsze jak cos organizujemy wiekszego i legalnego to piszemy.
ogulnie jak lata sie to w malych grupkach zazwyczaj co sobota po 12 godz ale to raczej na telefon sie zdzwaniamy.takie wypady na 5- 8 aut.
Samemu nie polatasz znam ten bul nieraz fadroma nie mogla mnie wyciagnac
- Wojtas
- Starszy podawacz kinetyka
- Kontaktowanie:
Gadka szmatka a czasu coraz mniej,rzucac jakies propozycje i najlepsza sie wybierze,u mnie na rejonie to raczej tylko lesne drogi,chyba ze okolice miedzyodrza ale tam juz objezdzilem w te i spowrotem i nie ma wiekszych trudnosci,a po ostatniej imprezce dostalem po uszach od rolnika bo jeden z napalonych wpadl na zasiane pole i zaczal sobie krecic baczki a oczywiscie ja jako znany w tej wsi oberwalem
- Miras
- Młodszy grabarz
- Kontaktowanie:
W takim razie sobota, tam gdzie zawsze w Goleniowie 9 00 (stadion<>gimnazjum), pojedziemy na górki (k.kapliczek), pozbieramy trochę śmieci, a potem mój kolega Iras zaprowadzi nas na upalanie.
Dzika nie będzie - doktor operuje...... w innych rejonach.
Grilla nie będzie, ale koledzy fachowcy mile widziani.
Dzika nie będzie - doktor operuje...... w innych rejonach.
Grilla nie będzie, ale koledzy fachowcy mile widziani.