KASZTAN KASZTANA POGANIA BEZ WYCINANIA !!!!!!! od 18 lat
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
iras pisze:Ja wiem wy to wszystko tak na mnie piszecie z zazdrosci ze to mnie wybiora
Q wa rozgryzłes nas. Teraz uważaj bo Ci świnie podłożymy jakąs albo cisze przedwyborczą w Twoim imieniu złamiemy, albo sie jakis inny sabotaż wymyśli....
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
- kabbbatunio
- Operator wyciagarki
- Tamlin
- Prawdziwy offrołdowiec
Mianuje wszystkich chętnych Prezesami przez Duże P, a teraz Pany do roboty: organizować imprezy dla SAT, rozwiązać wszystkie spory w SAT i poza, tyrać młodych i prowadzić z nimi walkę podjazdową, krytykować imprezy innych, bojkotować imprezy organizowane przez nienależących do SAT, dbać o porządek na forum i wycinać kasztany, godnie reprezentować SAT i propagować jego dobre imię, ustalić nowy regulamin i zasady przyjmowania do SAT( przyjąć wszystkich chętnych za , nowy regulamin forum, zapłacić składki za wszystkich członków SAT na dziesięć lat do przodu, pomagać każdemu kto prosi o pomoc o każdej porze dnia i nocy, sponsorować wyjazdy i wpisowe dla tych co reprezentują SAT na imprezach ogólnopolskich, sponsorować ekspedycje poza granice naszego pięknego kraju, remontować i kupować nowe auta dla członków SAT, psuć auta nienależących do SAT i robić wiele innych dziwnych rzeczy które wymyśli SAT podczas libacji alkoholowych oczywiście za wasze PLNy.
Strzeliłem se kasztana, mi też wolno.
Nie pozwól aby praca zdominowała całe twoje życie.
Maleństwo Gr LOOOONG
Maleństwo Gr LOOOONG
Tamlin pisze:Mianuje wszystkich chętnych Prezesami przez Duże P, a teraz Pany do roboty: organizować imprezy dla SAT, rozwiązać wszystkie spory w SAT i poza, tyrać młodych i prowadzić z nimi walkę podjazdową, krytykować imprezy innych, bojkotować imprezy organizowane przez nienależących do SAT, dbać o porządek na forum i wycinać kasztany, godnie reprezentować SAT i propagować jego dobre imię, ustalić nowy regulamin i zasady przyjmowania do SAT( przyjąć wszystkich chętnych za , nowy regulamin forum, zapłacić składki za wszystkich członków SAT na dziesięć lat do przodu, pomagać każdemu kto prosi o pomoc o każdej porze dnia i nocy, sponsorować wyjazdy i wpisowe dla tych co reprezentują SAT na imprezach ogólnopolskich, sponsorować ekspedycje poza granice naszego pięknego kraju, remontować i kupować nowe auta dla członków SAT, psuć auta nienależących do SAT i robić wiele innych dziwnych rzeczy które wymyśli SAT podczas libacji alkoholowych oczywiście za wasze PLNy.
Kolego a tobie sie sufit na glowe nie zawalil
przecierz to ja bede prezesem i to mi beda naprawiac co popsuje