Willi pisze:Benes mamy nadzieję, że na następny wyjazd (już niedługo) przetestujesz już swoje usprawnienia. Mamy nadzieję ,że będziesz obecny na kolejnym naszym wyjeździe.
na 100% jak nie swoim to jako balaścik
Willi pisze:Daniel Barwikowski pisze:zagzug pisze:BENES = MAPIOZO
MAPIOZO = MAPA + OZI + gangsterska dusza.....
Zagzug jak ja ciebie słucham to zdecydowanie doradzam odstawić klej, bo pod tego we łbie sie j.....
Zagzug zmień dealera, bo tem ma kiepski towar
Kucharz 6x6 pisze:Gratulacje za wspaniałe zdjęcia w Waszej wyprawy, w szczególności powaliły mnie na kolana dwa: IMG_9718 oraz IMG_9719,
iras pisze:Benes pisze:Miras pisze: - Dla nie wtajemniczonych - napotkałem na drodze wielkiego patyka........
hmmm patyka... i znowu Iras wyciągał kogoś z gu.... ale robił to bez magicznych rękawiczek
iras nikogo z go..a nie wyciagal zagzug jest od guwnianej roboty
zagzug pisze:iras pisze:Benes pisze:Miras pisze: - Dla nie wtajemniczonych - napotkałem na drodze wielkiego patyka........
hmmm patyka... i znowu Iras wyciągał kogoś z gu.... ale robił to bez magicznych rękawiczek
iras nikogo z go..a nie wyciagal zagzug jest od guwnianej roboty
I Ty Brutusie przeciwko mnie.....
A tak wogóle to co to za KASZTANY w poważnym LESNYM TEMACIE???????????
MODERATOR!!!!!!!!!!!!!!!!
Do wycięcia Prosze co nie na temat....
Daniel Barwikowski pisze:FOTO !
Czołem - wszystkie foty są u mnie - jest to około 2,5 GB także nigdzie tego się nie upchnie - będe dzisiaj u Mirka, to jak sie do Ciebie dodzwonię to podrzucę na lecznice.
Jak ktoś chce fotki i będzie przejazdem w Szczecinie to zapraszam do Mojsiuka w dąbiu z pojemną pamięcią -przegramy.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 48 gości