po wigilii po raz kolejny siadłem do tableta którego dostał Kuba... po przeczytaniu kolejjen recenzji którego ostatnie zdanie to "Pozostaje tylko powiedzieć – omijajcie ten tablet szerokim łukiem!" szybciej wywalę go do kosza niż coś z nim zrobię!!! To był prezent... więc darowanemu koniu... itp
Poszukuje więc jakiegoś nowego tableta dla dziecka więc jakaś wersja ekonomiczna. Poprzedni miał problem cokolwiek pobrać z "sklep play" więc szukam czegoś sprawdzonego.
Coś proponujecie???
tablet
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Mój Michał ma NTT 72B 7" czy jakoś tak i śmiga aż miło, wszystkie aplikacje chodzą, ściągają się bez problemów z sklepu androida i innych iple i inne tv działają.
Jak kupowałem to z recenzji wynikało że w tej cenie to najlepszy wybór, procek 1gb, ram 1gb pamięć 4gb plus minisd, teraz można go spokojnie za 450 pln dostać.
Jak kupowałem to z recenzji wynikało że w tej cenie to najlepszy wybór, procek 1gb, ram 1gb pamięć 4gb plus minisd, teraz można go spokojnie za 450 pln dostać.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer