Czy... Czy jak autko jest nieprzerejestrowane a ubezpieczenie kupiłem już ja, mam przegląd, wyjadę na asfalt, zapierdzieli mi ktoś lub ja komuś to dostanę odszkodowanie czy wypłacone zostanie osobie która jest w dowodzie? Może nie dostanę odszkodowania? A są jakieś kary za nieprzerejestrowane auta?
Tak pytam bo może się ktoś zna i powie
Rozterki o OC
Zawsze znajdzie się ktoś kto wbije Ci szpilę w oko
Izoterma odstawiona na plan B, teraz mam miecia który wymagał ubezpieczenia ponad tysiaka wywaliłem co znacznie zmniejszyło mój budżet a wakacje już blisko. Plan docelowy jest taki: Jechać mietem na wakacje po czym go sprzedać na złom Zostało mi tylko zrobić przegląd a przerejestrowanie nie jest ujęte w budżecie zbytnio, te dwieście złotych można wydać na paliwo
Izoterma odstawiona na plan B, teraz mam miecia który wymagał ubezpieczenia ponad tysiaka wywaliłem co znacznie zmniejszyło mój budżet a wakacje już blisko. Plan docelowy jest taki: Jechać mietem na wakacje po czym go sprzedać na złom Zostało mi tylko zrobić przegląd a przerejestrowanie nie jest ujęte w budżecie zbytnio, te dwieście złotych można wydać na paliwo