Projekt Odra
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Trzymam kciuki za to żeby Odra nie dała ci popalić tak jak chłopakom Wisła http://www.reconnet.pl/viewtopic.php?t=3506
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
OKI,
jutro wyruszam
Dzięki Q i Fruzi za wypożyczenie kajaku,
Dzięki Siorce i Piotrowi za transport na południe,
Dzięki Yerzowi za stronkę fajnie to wszystko wygląda
Dzięki Przemasowi zajefajne kółka do kajaku (zdj na stronie) i za jak zwykle ciepłe poparcie,
Dzięki Biliemu za GPSa (ale niestety nie mogę go włączyć... zostaje w Szczecinie),
Dzięki Stowarzyszeniu CNŚ za sponsoring nowego GPSa są lepsi niż Garmin,
Dzięki wszystkim za poparcie, wspieranie i możliwość urzeczywistnia moich marzeń.
Trochę mnie przeraża ta nagonka na sam start... licznik na stronie bije szybciej niż na panamericanie więc, teraz trzeba tylko to zrobić... tylko...
Do zobaczenia
Benes
jutro wyruszam
Dzięki Q i Fruzi za wypożyczenie kajaku,
Dzięki Siorce i Piotrowi za transport na południe,
Dzięki Yerzowi za stronkę fajnie to wszystko wygląda
Dzięki Przemasowi zajefajne kółka do kajaku (zdj na stronie) i za jak zwykle ciepłe poparcie,
Dzięki Biliemu za GPSa (ale niestety nie mogę go włączyć... zostaje w Szczecinie),
Dzięki Stowarzyszeniu CNŚ za sponsoring nowego GPSa są lepsi niż Garmin,
Dzięki wszystkim za poparcie, wspieranie i możliwość urzeczywistnia moich marzeń.
Trochę mnie przeraża ta nagonka na sam start... licznik na stronie bije szybciej niż na panamericanie więc, teraz trzeba tylko to zrobić... tylko...
Do zobaczenia
Benes
....
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Widziałem dzisiaj jak Benes poginał dyskoteką z Quśmowym kajakiem na dachu po S3 w stronę Gorzowa. Znaczy chyba, wyprawa rozpoczęta.
Powodzenia, trzymamy kciuki
Powodzenia, trzymamy kciuki
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
-
- menager wklejonych
Szkoda - dobrze,że ucierpiała tylko duma i kasa, a nie Benes - mógł odczekać parę dni, aż woda spłynie - zabrakło doświadczenia. Chcę napisać na forum wędkarskim, że jakby ktoś znalazł odcięty sprzęt, to niech da znać. Codziennie w Odrze łowi kilkaset osób i klikadziesiąt z forum. Może znajdzie ktoś normalny... dobry pomysł?
Never say die... up men and try !!!
Blazer S10 99"
Blazer S10 99"