Czas na zmiany...
Czas na zmiany...
Honker 2324
Darku.
Jeżeli chodzi o komfort w LC90 to jest bardzo wysoki. Trawłość całego auta też dobra. Zawieszenie tylne to sztywny most na sprężynach lub w niektórych wersjach na poduszkach pneumatycznych. Z przodu IFS, ale na szczęście na sprężynach, a nie drążkach skrętnych.
Ja widzę dwa minusy:
- część ceny płacisz za legendę - znaczek Land Cruiser
- ceny części to kosmos. Ceny części do Patrola w ASO są taniutkie w porównaniu z cenami części do LC. Mało nowych części poza ASO.
Jak już jesteś w tych okolicach to weź pod uwagę Pajero 3,2 DiD long.
Mam na myśli coś takiego :
http://otomoto.pl/mitsubishi-pajero-zamiana-okazja-stan-idealn-C15877064.html
Jeżeli chodzi o komfort w LC90 to jest bardzo wysoki. Trawłość całego auta też dobra. Zawieszenie tylne to sztywny most na sprężynach lub w niektórych wersjach na poduszkach pneumatycznych. Z przodu IFS, ale na szczęście na sprężynach, a nie drążkach skrętnych.
Ja widzę dwa minusy:
- część ceny płacisz za legendę - znaczek Land Cruiser
- ceny części to kosmos. Ceny części do Patrola w ASO są taniutkie w porównaniu z cenami części do LC. Mało nowych części poza ASO.
Jak już jesteś w tych okolicach to weź pod uwagę Pajero 3,2 DiD long.
Mam na myśli coś takiego :
http://otomoto.pl/mitsubishi-pajero-zamiana-okazja-stan-idealn-C15877064.html
Najbardziej spodobała mi się odpowiedź Adama Mikołaj zadziwił mnie dobraniem pojazdu innej marki z identycznym wyposażeniem , ale... tam chyba zawiecha jest na poduchach - więc odpada ( z tego powodu odrzuciłem inne wersje LC)
Pojazd ma służyć do rodzinnych "wypraw" i bardziej zależy mi na wygodzie niż mega zdolnościach w osuszaniu bagien
PS
Oczywiście zawsze zostaje chęć dojechania kawałek dalej niż dociera standardowy turysta
Pojazd ma służyć do rodzinnych "wypraw" i bardziej zależy mi na wygodzie niż mega zdolnościach w osuszaniu bagien
PS
Oczywiście zawsze zostaje chęć dojechania kawałek dalej niż dociera standardowy turysta
Ostatnio zmieniony śr 03 lis, 2010 przez Darek..., łącznie zmieniany 1 raz.
Honker 2324