Jestem nowy(a) i tu się witam!!
Witam wszystkich miłośników turystyki offroadowej
Mam na imię Dominik, mam 33 lata, i od kilku lat jestem związany z klubem 4X4-ZACHODNIOPOMORSKIE.
Jestem w posiadaniu krótkiej lekko pomotanej 60-i oraz longa 61.
Z niektórymi z Was poznałem się już mniej lub bardziej a zalogowałem się u Was gdyż i tak często do Was zaglądam, nie rzadko czerpiąc wiele bardzo ciekawych informacji.Przede wszystkim jednak, najbardziej zależy mi na tym, abyśmy jako dwa, działające praktycznie na tym samym terenie kluby mogli wspólnie się integrować, zdziałać wiele pożytecznych rzeczy, ale przede wszystkim czasami wspólnie dobrze się bawić
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Mam na imię Dominik, mam 33 lata, i od kilku lat jestem związany z klubem 4X4-ZACHODNIOPOMORSKIE.
Jestem w posiadaniu krótkiej lekko pomotanej 60-i oraz longa 61.
Z niektórymi z Was poznałem się już mniej lub bardziej a zalogowałem się u Was gdyż i tak często do Was zaglądam, nie rzadko czerpiąc wiele bardzo ciekawych informacji.Przede wszystkim jednak, najbardziej zależy mi na tym, abyśmy jako dwa, działające praktycznie na tym samym terenie kluby mogli wspólnie się integrować, zdziałać wiele pożytecznych rzeczy, ale przede wszystkim czasami wspólnie dobrze się bawić
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
TOMBAK-77 pisze:Przede wszystkim jednak, najbardziej zależy mi na tym, abyśmy jako dwa, działające praktycznie na tym samym terenie kluby mogli wspólnie się integrować, zdziałać wiele pożytecznych rzeczy, ale przede wszystkim czasami wspólnie dobrze się bawić
Witam.
Też mam nadzieję że któregoś dnia nikt nie będzie patrzył na znaczek klubowy, a na człowieka z którym ma do czynienia. Niestety na dziś dzień często królują stereotypy podsysane przez pojedyncze osoby i podałapywane przez innych, nie posiadających własnego zdania. ...a życie? Życie częściej przejawia się tym że: "znam kilka osób i są to spoko kolesie".
Wierzę że właśnie to zacznie przeważać.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
BOGUTEK pisze:Witam
Na innym forum domagałeś się przywitania a tam niepoprawne posty się kasuje , więc oficjalnie
WITAM
rzadko to robię bo czasem jak odpowiada kilku ludzi porostu
"WITAM"
"WITAM"
"WITAM"
"WITAM"
"WITAM"
to wygląda to jak klub....
ale klub AA
a skoro już się TU odezwałem to witam wszystkich przeze mnie jeszcze nie przywitanych
....
skiper pisze:"KuRtUrrA" tego wymaga więc witam Wszystkich "zarażonych" błotem, od niedawna brykam landusiem disco II, jeszcze w błocie nie topiłem, i żadnych poważniejszych zmot nie poczyniłem
Przybywaj
http://4x4.szczecin.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=2140
....
Tanto pisze:TOMBAK-77 pisze:Przede wszystkim jednak, najbardziej zależy mi na tym, abyśmy jako dwa, działające praktycznie na tym samym terenie kluby mogli wspólnie się integrować, zdziałać wiele pożytecznych rzeczy, ale przede wszystkim czasami wspólnie dobrze się bawić
Witam.
Też mam nadzieję że któregoś dnia nikt nie będzie patrzył na znaczek klubowy, a na człowieka z którym ma do czynienia. Niestety na dziś dzień często królują stereotypy podsysane przez pojedyncze osoby i podałapywane przez innych, nie posiadających własnego zdania. ...a życie? Życie częściej przejawia się tym że: "znam kilka osób i są to spoko kolesie".
Wierzę że właśnie to zacznie przeważać.
Zgadzam się w 100 %
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
Benes pisze:BOGUTEK pisze:Witam
Na innym forum domagałeś się przywitania a tam niepoprawne posty się kasuje
OCCB
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)