Baja Poland OS Łąka
petio pisze:i ja dziękuję wszystkim z którymi "łosiowełem" nie tylko z pola ale tym szczególnie!!! za pomoc w działaniach, które jak czytałem zostały docenione przez kierowców i za wsparcie wyszukanym humorem w momentach paniki
muszę przyznać ,że nasz odcinek może nie należał do najbardziej widowiskowych, też z powodu ograniczonej widoczności
lecz jak wszyscy musieliśmy się narobić, wielki szacunek dla naszych "qadowców" - byli nie do zabicia !!!
jakiś tydzień przed imprezą gdzie jeszcze wszystko było w "polu" Q powiedział "jak my nie damy rady , to kto da ?" i zaraz ktoś szybko obliczył ile palików trzeba wbic na naszym odcinku - to mnie poraziło i pomyślałem że będzie zaje....e ciężko i było -ale daliśmy radę
autobusy i tramwaje.... GR Long
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
OK
Pani i Panowie Przemek, Piotrek,Tomek i Sylwia, Piotrek, Jacek i Krzysiek.
Chciał bym Wam bardzo serdecznie podziękować za trud jak włożyliście przy wytyczaniu a później pilnowaniu trasy w trakcie zawodów.
Wykonaliście zajebiście dobrą robotę.
Jeszcze raz dziękuję.
Za błędy które zaistniały w trakcie [brak prowiantu oraz brak odpowiedniej ilości "safeciarzy"] -przepraszam
Dziękuję też naszym sympatycznym quadowcom za wytrwałość i za pomoc. Bez Was było by nam znacznie trudniej.
Pani i Panowie Przemek, Piotrek,Tomek i Sylwia, Piotrek, Jacek i Krzysiek.
Chciał bym Wam bardzo serdecznie podziękować za trud jak włożyliście przy wytyczaniu a później pilnowaniu trasy w trakcie zawodów.
Wykonaliście zajebiście dobrą robotę.
Jeszcze raz dziękuję.
Za błędy które zaistniały w trakcie [brak prowiantu oraz brak odpowiedniej ilości "safeciarzy"] -przepraszam
Dziękuję też naszym sympatycznym quadowcom za wytrwałość i za pomoc. Bez Was było by nam znacznie trudniej.
Ostatnio zmieniony pt 02 paź, 2009 przez prezes, łącznie zmieniany 1 raz.
prezes, po prostu prezes