Ściema
- kisiel
- Młodszy grabarz
- Kontaktowanie:
nissan7 pisze:kisiel pisze:Wyjde z taką małą propozycją, coby najbliższą ścieme przesunąć z czwartku 7.II na środe tj.6.II Przypuszczalnie większości niewiele to zmieni bo zarówno czwartek jak i piatek jest pracujący, wiec bez różnicy, a niektórzy maja w piatek egzamin
Chyba ze macie coś przeciw, to nie bede nalegac..
przestań się mazać, zawsze jest jeszcze poprawkowy
OK, tylko zebys sie nie zdziwil jak nastepnym razem wkleisz i bedziesz beczal coby cie wyciagnac, jak powiem przestan sie mazac, masz przeciez lopate
kisiel pisze:nissan7 pisze:kisiel pisze:Wyjde z taką małą propozycją, coby najbliższą ścieme przesunąć z czwartku 7.II na środe tj.6.II Przypuszczalnie większości niewiele to zmieni bo zarówno czwartek jak i piatek jest pracujący, wiec bez różnicy, a niektórzy maja w piatek egzamin
Chyba ze macie coś przeciw, to nie bede nalegac..
przestań się mazać, zawsze jest jeszcze poprawkowy
OK, tylko zebys sie nie zdziwil jak nastepnym razem wkleisz i bedziesz beczal coby cie wyciagnac, jak powiem przestan sie mazac, masz przeciez lopate
wredota
No to może tutaj oficjalnie poinformujmy, że najbliższa ściema w związku z doktoratem Pana Kiśla odbędzie się wyjątkowo w środę 6 lutego 2008 o 19 w pubie Dekadencja.
P.S.
Kiśla uprasza się aby uprzedził wykładowców uczelnianych, że następne zaliczenia i egzaminy nie mogą się odbywać bez uzgodnienia ze Stowarzyszeniem 4x4.
P.S.
Kiśla uprasza się aby uprzedził wykładowców uczelnianych, że następne zaliczenia i egzaminy nie mogą się odbywać bez uzgodnienia ze Stowarzyszeniem 4x4.
Jasiu pisze:Kiśla uprasza się aby uprzedził wykładowców uczelnianych, że następne zaliczenia i egzaminy nie mogą się odbywać bez uzgodnienia ze Stowarzyszeniem 4x4.
To może by Prezes napisał wszystkim studiującym członkom stowarzyszenia permanentne zwolnienia z wszelakich egzaminów odbywających się na 2tygodnie przed lub po ściemie (dla Młodego specjalne zwolnienia z klasówek)? No dooobra, wyjątkiem mogą być egzaminy z gleboznawstwa i operatorstwa łopaty
- Tomek_Mlody
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- kisiel
- Młodszy grabarz
- Kontaktowanie:
Jasiu pisze:No to może tutaj oficjalnie poinformujmy, że najbliższa ściema w związku z doktoratem Pana Kiśla odbędzie się wyjątkowo w środę 6 lutego 2008 o 19 w pubie Dekadencja.
P.S.
Dziękuje wielce szanownemu zarządowi SAT4x4 za przychylne rozpatrzenie mojej prosby. Na przyszłość zobliguje władze wydziału, aby przed egzaminem wystosowały stosowne pismo do zarządu Stowarzyszenia.
prezes pisze:Benes pisze:A propo ściemy a raczej knajpy
TO WKURW...IA MNIE PŁACENIE ZA SZATNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poza tym nie ma pitolonego cennika i raz biorą 1zł od kurtki a czasem 2zł
A tak ogólnie to mi się podoba ale nie wiem jak długo
I browar podrożał z czwórki na piatkę
bo wtedy była cena promocyjna...
....
- Michuu
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
prezes pisze:Benes pisze:A propo ściemy a raczej knajpy
TO WKURW...IA MNIE PŁACENIE ZA SZATNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poza tym nie ma pitolonego cennika i raz biorą 1zł od kurtki a czasem 2zł
A tak ogólnie to mi się podoba ale nie wiem jak długo
I browar podrożał z czwórki na piatkę
Browar nigdy nie był , ani nie miał być po cztery zł .Od początku było mówione że browar mamy po piątaku a nie jak w cenniku za sześć zł A szatnia też mnie WCURW...IA
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Jeszcze nigdy nie zostawiałem im kurtki w szatni, ale jakby nagle bardzo tego chcieli a je nie, to co? Nie wpuszczą mnie do lokalu?
A może trzeba właścicielowi pokazać że czasami warto odpuścić sobie złotówkę żeby zarobić 10, sprawa prosta - idziemy do lokalu, oddajemy kurtki do szatni, zamawiamy po wodzie sodowej i... siedzimy przy tej jednej wodzie przez kilka godzin. Wiem ze to nie miła perspektywa, ale brak utargu zabolał by ich jeszcze bardziej
A może trzeba właścicielowi pokazać że czasami warto odpuścić sobie złotówkę żeby zarobić 10, sprawa prosta - idziemy do lokalu, oddajemy kurtki do szatni, zamawiamy po wodzie sodowej i... siedzimy przy tej jednej wodzie przez kilka godzin. Wiem ze to nie miła perspektywa, ale brak utargu zabolał by ich jeszcze bardziej
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
- Michuu
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Sciema 06.03
niestety nasz lokal do ściem w czwartek 06.03 ma impreze zamkniętą i będzie nieczynny
Co robimy :
zmieniamy lokal
przekładamy na środe , piątek
przekładamy na następny czwartek
Co robimy :
zmieniamy lokal
przekładamy na środe , piątek
przekładamy na następny czwartek