Jestem nowy(a) i tu się witam!!
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin
skarabeusz2 pisze:witam serdecznie wszystkich. Nie jestem tu nowy, byłem salogowany jako skarabeusz ale coś z tą nazwą użytkownika coś nie tak. Ogólnie mam problem ze znalezieniem numery vin w moim k160. Czy może ktoś pamięta czasy 160-tki i przypomni sobie gdzie ten numer szukać. Pozdrawiam
Według manuala powienien być tu:
http://i608.photobucket.com/albums/tt16 ... t/vin2.jpg
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin
-
- Jestem tu nowy/a
Witam,
na forum jestem nowy, w terenie również.
Pierwsze wypady w teren mam za sobą, kilka razy poligon przy j.Głębokim, głównie nocą.
W sumie nic ciekawego tam nie ma...
Tego samego zdania byli też żołnierze z pododdziału alarmowego oraz wezwane 2 patrole Żandarmerii Wojskowej...
...za wskazanie drogi do... Wołczkowa wystawili stosowne druki... )
poza tym stwierdzili, że "nikt normalny tutaj nie jeździ"
Przygodę z jazdą w terenie rozpocząłem rok temu, jak kombiakiem zakopałem się na polnej drodze między Castoramą - Mabo - a ul. Topolową (Mierzyn), stwierdziłem, że jak auto ma napęd na 4 koła to wjedzie wszędzie.
To pewnie prawda.
Ale nie zawsze wyjedzie...a w szczególności jak 4 kółka obracają się w powietrzu...
5 godzin wyciągania, lewarowanie itd. (dobrze, żę kolega przyjechał frotką na pomoc), spodobało mi się
Od kilku miesięcy szukałem Patrola, ale niestety... wykupiliście wszystkie dobre modele...
Po obejrzeniu kilkunastu dojechanych modeli, stwierdziłem, że na "przeczekanie",
dla żony kupię Fronterę B (akurat trafił się dobry stan) 2003.
Założyłem opony AT i czasami korzystam
Jest to auto na przeczekanie, to i nie chcę inwestować.
Szału nie ma. Ale mam wrażenie, że lepiej czuję się w oplu niż w audi.
Pewnie też przez odtwarzacz kasetowy i starą dobrą "punkową" muzę!
2 x w tygodniu gram w kosza, czasami poker, szachy (wyłącznie błyskawiczne), brydź, billard itd.
Jakby ktoś potrzebował zawiesia pasowe, wężowe, liny stalowe, zawiesia linowe, szekle, pasy transportowe lub wycieraczki obiektowe, kratownice stalowe (ocynk)
służę pomocą - po kosztach tylko dla forumowiczów (bez hurtowych ilości)
Zwykle jeźdżę, ze znajomym na dwa autka, chętnie poznam osoby z okolic do wspólnych wypadów.
Teren poligonu na Głębokim, zdecydowanie za łatwy, może poza skarpami i bunkrami (nad którym ostatnio kolega zawisł...)
Pozdr.
zb.
na forum jestem nowy, w terenie również.
Pierwsze wypady w teren mam za sobą, kilka razy poligon przy j.Głębokim, głównie nocą.
Tego samego zdania byli też żołnierze z pododdziału alarmowego oraz wezwane 2 patrole Żandarmerii Wojskowej...
...za wskazanie drogi do... Wołczkowa wystawili stosowne druki... )
poza tym stwierdzili, że "nikt normalny tutaj nie jeździ"
Przygodę z jazdą w terenie rozpocząłem rok temu, jak kombiakiem zakopałem się na polnej drodze między Castoramą - Mabo - a ul. Topolową (Mierzyn), stwierdziłem, że jak auto ma napęd na 4 koła to wjedzie wszędzie.
To pewnie prawda.
Ale nie zawsze wyjedzie...a w szczególności jak 4 kółka obracają się w powietrzu...
5 godzin wyciągania, lewarowanie itd. (dobrze, żę kolega przyjechał frotką na pomoc), spodobało mi się
Od kilku miesięcy szukałem Patrola, ale niestety... wykupiliście wszystkie dobre modele...
Po obejrzeniu kilkunastu dojechanych modeli, stwierdziłem, że na "przeczekanie",
dla żony kupię Fronterę B (akurat trafił się dobry stan) 2003.
Założyłem opony AT i czasami korzystam
Jest to auto na przeczekanie, to i nie chcę inwestować.
Szału nie ma. Ale mam wrażenie, że lepiej czuję się w oplu niż w audi.
Pewnie też przez odtwarzacz kasetowy i starą dobrą "punkową" muzę!
2 x w tygodniu gram w kosza, czasami poker, szachy (wyłącznie błyskawiczne), brydź, billard itd.
Jakby ktoś potrzebował zawiesia pasowe, wężowe, liny stalowe, zawiesia linowe, szekle, pasy transportowe lub wycieraczki obiektowe, kratownice stalowe (ocynk)
służę pomocą - po kosztach tylko dla forumowiczów (bez hurtowych ilości)
Zwykle jeźdżę, ze znajomym na dwa autka, chętnie poznam osoby z okolic do wspólnych wypadów.
Teren poligonu na Głębokim, zdecydowanie za łatwy, może poza skarpami i bunkrami (nad którym ostatnio kolega zawisł...)
Pozdr.
zb.
witam wszystkich ,wszedłem do was na forum między innymi dlatego że ktoś używa mojego imienia pisząc nie prawdę ,po za tym jestem offraderem posiadam firme w Koszalinie ICE 4x4 ,z założenia nie udzielam sie na forach bo zawsze miałem niemiłe incydenty ze wszystko wiedzącymi forumowiczami .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
zbigniew1000 pisze:...poligon przy j.Głębokim, głównie nocą.
to nie znasz poligonu... on naprawdę potrafi zaskoczyć i porządnie sponiewierać. Niestety nastały czasy że można tam spotkać policję konną i patrole żandarmerii i już nie sa tacy mili jak kiedyś mimo że poligon wykorzystywali kiedyś bardziej intensywnie
WITAJ
....
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Danka pisze:prezes pisze:Witaj.
Pomimo swojej niechęci do klepania w klawisze, pokus sie prosze o unaocznienie o co Ci dokładniej chodzi pisząc o naruszaniu Twojego dobrego imienia.
chodzi prawdopodobnie o opinię Diabła
Ale Danka, przecież Ice 4x4 i omm 4x4 to dwa różne wirtualne byty.
prezes, po prostu prezes
- miastek
- V-ce prezes 4x4 szczecin
Ale Diabeł napisał że Remik z Koszalina musiał coś w konstrukcji poprawiać a konstruktor napisał że nikt nic nie poprawiał. Tak ja to zrozumiałem.
Miastek Off-road GARAGE
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer
NOWY ADRES!!! WARZYMICE 18B
502 599 717
SuperPatrolSuper TURBOintercooler
Serwis, części, akcesoria 4X4
ESCAPE wyciągarki, zawieszenia, namioty dachowe
iKAMPER local dealer
iODPERFORMANCE local dealer