hej ludziska
poszukuje jakiegoś zaufanego sprzedawcy/kupca telefonów .
mam nową umowę z orange i chcą dać mi telefon , a rzecz w tym ze nie maja tego który mi sie podoba Sony Ericsson Xperia Active. wiec muszę dostać jakiś dobry co by go od razu spieniężyć i zanabyć muj ulubiony
zna ktoś zaufany lombard ,komis??
potrzebny znawca telefonów
-
- menager wklejonych
Dokładnie - przecież w lombardzie, czy komisie ktoś musi zarobić na pośrednictwie. Weź najdroższy - najbardziej chodliwy za duże pieniądze telefon jaki mają w niskiej cenie i nie rozpakowując go wystaw na alledrogo. A poza tym jak już masz nową umowę, to masz i telefon - chyba,że to uproszczenie/skrót myśli.
Never say die... up men and try !!!
Blazer S10 99"
Blazer S10 99"
flomaker ma racje, samsungi note i galaxy s3 no i iphone to teraz najbardziej chodliwy towar i najlepiej trzyma sie w cenie jesli masz mozliwosc wziac go w sensownych pieniadzach to sie nie zastanawiaj gdzie wydaje mi sie ze s3 pojdzie najszybciej na allegro bo jest nie za duzy nie za maly i ma najlepsze recenzje no i dostaniesz za niego tyle ze z activa Ci jeszcze zostanie. pominal bym lombard a wystawil go w atrakcyjnej cenie na allegro pojdzie jak swieza buleczka;)
Nissan Patrol GQ