Zmieniam synowi sieć tel. kom. ale na karcie nazbierał trochę grosza Ma ktoś jakiś sposób na odzyskanie (przetransferowanie) tej kasiory
PS
Uprzedzam ,że SMSów dla WOŚP już dosyć wysłał
orange na kartę...
orange na kartę...
Honker 2324
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Darek, sprawdziłem co piszą po zalogowaniu na konto numeru przez www
Ciebie chyba by najbardziej interesowała pierwsza opcja - dogadujesz się z kimś kto ma tel. na kartę w orange, doładowujesz mu konto, a on równowartość przekazuje ci w gotówce. Oczywiście o ile działa to tak jak mi się wydaje.
Przelew SMS - Przelew SMS umożliwia Ci proste i szybkie przeniesienie dowolnej kwoty z Twojego konta na konto innego użytkownika telefonu na kartę w Orange.
Przelej złotówki ze Skarbonki na konto główne - Jeśli chcesz wykorzystać zebrane w Skarbonce złotówki już teraz skorzystaj z opcji Przelewu. Wystarczy, że w Twojej Skarbonce jest minimum 5 złotych.
Przelej złotówki ze Skarbonki na konto promocyjne - Jeśli chcesz wykorzystać zebrane w Skarbonce złotówki już teraz skorzystaj z opcji Przelewu. Wystarczy, że w Twojej Skarbonce jest minimum 5 złotych.
Ciebie chyba by najbardziej interesowała pierwsza opcja - dogadujesz się z kimś kto ma tel. na kartę w orange, doładowujesz mu konto, a on równowartość przekazuje ci w gotówce. Oczywiście o ile działa to tak jak mi się wydaje.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"