Jestem nowy(a) i tu się witam!!
BOGUTEK pisze:Benes pisze:BOGUTEK pisze:Witam
Na innym forum domagałeś się przywitania a tam niepoprawne posty się kasuje
OCCB
odpisałem Ci na waszym forum czemu w tym wątku się nie udzielam i Ciebie nie przywitałem tutaj ale nie wiem czy ten post jeszcze istnieje i czy zdążyłeś się z nim zapoznać
A co tam pokasztanię sobie...
....
Ten post to oficjalny pierwszy post, tamten pierwszy post to był nieoficjalny.
Na forum zarejestrowałem się z racji tego, że baaardzo powoli przymierzam się do terenowego samochodu, który jednocześnie służyłby mi do codziennej jazdy. Na pewno nie będzie to potwór typu Patrol, raczej coś typu trzydrzwiowy Terrano II z silnikiem 2.4 z gazownią. Jimny/Samurai/Vitara też odpadają, są dla mnie za ciasne niestety. Jak się będą konkretyzować moje przymiarki to z pewnością będę prosił forumowiczów o opinię.
Witam serdecznie
Na forum zarejestrowałem się z racji tego, że baaardzo powoli przymierzam się do terenowego samochodu, który jednocześnie służyłby mi do codziennej jazdy. Na pewno nie będzie to potwór typu Patrol, raczej coś typu trzydrzwiowy Terrano II z silnikiem 2.4 z gazownią. Jimny/Samurai/Vitara też odpadają, są dla mnie za ciasne niestety. Jak się będą konkretyzować moje przymiarki to z pewnością będę prosił forumowiczów o opinię.
Witam serdecznie