Weekend
Dziękuję Prezesowi za poradę a majteczek nie słuchamy tylko dziewczyny profesjonalnie bez "kwitka " zajmują się montarzem filmów z muzą odpowiednią do danego tematu i czapki im z głów,gszypek potwierdzi ostatnio Magdalena do 24 tłumaczyła swemu ojcu obsługe yotube i kopiowania wstawiania ,prowadzą blogi ,ful filmów na tymże yotube i mają nawet strone ze skeczami i nie są zielone od męskich informatyków a z tego co tu czytam każdy pyta sie o temat fotek filmów itp...a one sam doszły i są wielkie hakerki czasami sie przydają
pozdrawiam prezesa nie potrafią tylko formatować kompa reszta to żadna dla nich tajemnica hejka ,ale sie rozpisałam ale tak mam jak bronie swego swoich i racjii
pozdrawiam prezesa nie potrafią tylko formatować kompa reszta to żadna dla nich tajemnica hejka ,ale sie rozpisałam ale tak mam jak bronie swego swoich i racjii
Agnieszka
- Kovu syn Wibrysa
- Sympatyk 4x4 Szczecin
Ymm chyba się zgubiłem bo nie czaje o co chodzi o ile wiem temat nazywa się weekend, ja dałem tylko linka do filmiku na drugiej stronie, dziewczyny chiba nie zauważyły to ok tylko skąd nagle tu walki o prawa kobiece ja bardzo dużo pomagam w domu(bo chyba do mnie to było z odpadaniem rąk gdy się gary umyje).Poza tym ja też potrafię dobrać muzykę Kaniesiu i cieszę się, że Magda jest dobra z informatyki i potrafi dobrać muzykę ale mnie chodziło tylko o to że you tube ma problemy z prawami autorskimi LECZ udało mi się wrzucić na Wrzutę, to oczym cała gadanina jest...
Proponuje przeczytanie od początku całego tematu
Proponuje przeczytanie od początku całego tematu
Witam po krotkiej nieobecnosci. Tak czytam i czytam i nadziwic sie nie moge. Jako ze skonczylam kilka szkol i mam szeroka wiedze nie twierdze ze kobiety nadaja sie tylko do garow i do lozka. Samochod sama naprawiam gotowania sie nie boje a i kilkoma rzeczami rowniez nie grzesze.
A Prezes ty jestes skomplikowany jak olowek, kobieta (o ile ja masz oczywiscie ) trzyma cie pewnie pod pantoflem i teraz cherezje szerzysz jaki ty chojrak jestes, a widac ze sloma z butow wystaje. Dziekuje za uwage
A Prezes ty jestes skomplikowany jak olowek, kobieta (o ile ja masz oczywiscie ) trzyma cie pewnie pod pantoflem i teraz cherezje szerzysz jaki ty chojrak jestes, a widac ze sloma z butow wystaje. Dziekuje za uwage
Jeep nie zostawia plam oleju, on znaczy teren
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Sorry młodzieńcze [Kovu] za odejście od Twojego tematu, ale...
Szanowna Pani Olgo
To w jakim stopniu jestem skomplikowany, to raczej nie Pani sprawa i zapewne nigdy to nie będzie Pani sprawą.
Co się tyczy zaś trzymania mnie pod pantoflem przez mą kobietę, cóż może i tak jest, ale to nadal nie jest Pani sprawą i wara od tego.
Swoją drogą, to zazdroszczę Pani tak wnikliwej analizy mojej osoby na podstawie paru zdan zaczerpniętych z tego forum.
Dawno już mnie nikt chamem nie nazwał -hahahahaah
Szanowna Pani Olgo
To w jakim stopniu jestem skomplikowany, to raczej nie Pani sprawa i zapewne nigdy to nie będzie Pani sprawą.
Co się tyczy zaś trzymania mnie pod pantoflem przez mą kobietę, cóż może i tak jest, ale to nadal nie jest Pani sprawą i wara od tego.
Swoją drogą, to zazdroszczę Pani tak wnikliwej analizy mojej osoby na podstawie paru zdan zaczerpniętych z tego forum.
Dawno już mnie nikt chamem nie nazwał -hahahahaah
prezes, po prostu prezes
Olga dałaś plame na całego ,nie ważne ile szkół pokończyłaś jak gotujesz i co ptrafisz ale napewno pokazałaś jedno i to w pięknym stylu...czyli brak stylu każdy tu pisze i ma prawo oczywiście po przedstawieniu siebie i autka co uczynilaś i okey ale nikt i nic nieupoważia cie do oceniania i oczerniania ludzi nie znając ich zwłaszcza mam wrażenie że chodzisz po forach i szukasz zaczepek tu ci sie nie uda
Zmieniając temacik jest jutro ściemka
Zmieniając temacik jest jutro ściemka
Agnieszka
http://www.youtube.com/watch?v=lotyk33- ... re=related
a to dla rozlużnienia atmosferki
występują moje dziewczyny -napisze tylko że występują tu tylko 2 osoby reszta to ich montaż własny szlone dziewczyny mam daję słowo
to dla wszystkich chłopaków wodniaków(dziewczyn też )
a to dla rozlużnienia atmosferki
występują moje dziewczyny -napisze tylko że występują tu tylko 2 osoby reszta to ich montaż własny szlone dziewczyny mam daję słowo
to dla wszystkich chłopaków wodniaków(dziewczyn też )
Agnieszka