CB radia
CB radia
Ostatnio słyszałem, że znowu trzeba będzie mieć zezwolenia na CB. Prawda li fałsz?
- SUZACAMI
- Jestem tu nowy/a
To jawna prowokacja!!!
Pamiętam, jak znieśli opłaty za użytkowanie sprzętu KF , byłem tak roztrzęsiony, że chodziłem chyba 5 razy do PAR`u pytać czy na pewno - bo nie mogłem uwierzyć że nasze kochane państwo zrezygnowało nagle z jakiejś opłaty (tak naprawdę dalej czuję jakiś dziwny niepokój...)
p.s. pozdro dla agentów nadzorujących nasze forum...
Pamiętam, jak znieśli opłaty za użytkowanie sprzętu KF , byłem tak roztrzęsiony, że chodziłem chyba 5 razy do PAR`u pytać czy na pewno - bo nie mogłem uwierzyć że nasze kochane państwo zrezygnowało nagle z jakiejś opłaty (tak naprawdę dalej czuję jakiś dziwny niepokój...)
RAFAł, VITARA CAMI, SQ1BPY
SUZACAMI pisze:To jawna prowokacja!!!
Będziemy mieli rzetelne informacje
....
a ja w swojej niechlubnej przeszłości miałem doczynienia z kilkoma sprawami karnymi za posiadanie bez zezwolenia w autku CB. Kiedyś po wioskach to straszni policjanci robili wyniki - ujawniali przestępstwo!!. Dobrze, że to już przeszłość. Nawet jak będą jakieś drobne opłaty, to laska z tym. A kto nie ma CB, niech żałuje.... Wszystkim niemającym gorąco polecam zakup nawet prościutkiego radyjka. Wystarczy podstawowe 40 kanałów w AM. rszta to zbyteczna przesada dla szpanu. Koszt an Allegro to ok. 200 pln za Cobrę no i + antenka
A kto mówił, że Cobra do miasta... Jeżeli chodzi o cenę, to czemu nie, przesada z tą złą jakością... Sam mam Alana 48 PLUS i też w mieście się skręcam, trafostacje, linie tramwajowe - to normalka...
Jak się nie chce wbijać w koszty, to czemu nie... Cobra. Chyba, że coś od znajomków z używek - ja zanabyłem od Generała... Nie polecam giełdy w Płonii, sam szajs
Jak się nie chce wbijać w koszty, to czemu nie... Cobra. Chyba, że coś od znajomków z używek - ja zanabyłem od Generała... Nie polecam giełdy w Płonii, sam szajs