Jestem nowy(a) i tu się witam!!
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
nowy wita wszystkich...jestem zawsze chetny do pomocy (fakt zalezy to tez od mojej przyszlej pracy czyt. 17.06.09) i zawsze sie podziele zdaniem...skonczylem samochodowke razem z kamilem czyt. kamilsynmietka -moj najlepszy znajomy (zawsze razem:P) i od niego wszystko sie zaczelo....na poczatku bylem jego pilotem...po paru latach wkrecil mnie i kupilem swoja pierwsza terenowke toyke na poczatku byla okazja w wolinie zeby kupic dajhatsu rocky ale to byl wielki niewypal...szukalem dalej i znalazlem...dolozylem i mam...aaa...Prezes to juz z niami do czynienia mial...bo ja na bezrzeczu sie zakopalem Parchem Kamila <lol> pozniej sie zakopalem koparka...i wkoncu przyjechal szef i wyciagnal pozdrawiam wszystkich i licze na wspolne wypady i wspolna znajomosc oby jak najdluzej
Michal
Michal
LJ 70
JCB 3CX
JCB 3CX
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Witam.........
Witam was Panowie koledzy latam na Toyocie J70 od całkiem nie dawna to mój pierwszy jeep i powiem szczerze że jak dotychczas jestem z niego bardzo zadowolony mam zwykłe opony ale radza sobie one doskonale na piachu oczywiście i na trawie też staram się jeździć tam gdzie inni nie jeździli muszę zacząć jeździć na imprezy stowarzyszenia aktywnej turystyki może nauczę się czegoś nowego aaa tak na marginesie ma ktoś do sprzedania lepsze opony do typowego off roadu nie koniecznie musza być nowe ale żeby nie były tez w opłakanym stanie
Marian
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie: