Jestem nowy(a) i tu się witam!!
To i przywitam się
Witam wszystkich, mimo że napisałem już kilka słów wcześniej ,to dopiero teraz zauważyłem że się nie przywitałem z Wami . Zatem witam was wszystkich i liczę na wyrozumiałość za pytania ktore może nigdy nie powinny się znaleźć na forum.
Darek
Darek
Wiedziałem, że coś zrobiłem nie tak jak należy po prostu się nie przedstawiłem Mam na imię Robert i jeżdżę Patrolem 260, a pod maską mam 2,8 TD, a czasami na prawym siedzeniu żonę Mariolę, która też śmiga w terenie, a właściwie raczkuje. Nasz "Hiszpan" ma już 18 lat i jest mu dobrze jak u Pana Boga za piecem. Wcześniej pracował u jakiegoś rolnika z "niderlandów" i razem z krowami jeździł po pastwiskach. Po zakupie wygarnąłem z niego dwa wiadra piachu, a z tapicerki, po praniu, wytrzepałem jeszcze ok. 1 kg . Nasza sympatyczna 260 - ka była wyposażona w oryginalną, welurową tapicerkę - przednia część podłogi, podłoga paki, boki, drzwi i uwaga (!) - tylna klapa. Wszystko mocowane oryginalnymi klipsami i wkrętami. Niestety stan nasycenia tapicerki różnymi związkami organicznymi i nieorganicznymi nie pozwolił na pełną rekonstrukcję wnętrza pojazdu.
A co do mnie to lubię las, góry, namiot, ognisko, jazdę w nieznane, jeziora, spotkania i rozmowy z normalnymi ludźmi. Moja pasja to sport - siatkówka (stan spoczynku), kolarstwo - (bardzo aktywnie) i gapienie się w mapy i planowanie wyjazdów z realizacją gorzej. Proszę o przyjęcie do 4x4 Szczecin, oczywiście po przejściu okresu próbnego.
A co do mnie to lubię las, góry, namiot, ognisko, jazdę w nieznane, jeziora, spotkania i rozmowy z normalnymi ludźmi. Moja pasja to sport - siatkówka (stan spoczynku), kolarstwo - (bardzo aktywnie) i gapienie się w mapy i planowanie wyjazdów z realizacją gorzej. Proszę o przyjęcie do 4x4 Szczecin, oczywiście po przejściu okresu próbnego.