Mam prośbę, gbyby ktoś był w najbliższym czasie w Jastrowiu, to na ul. Żymierskiego 35 (chyba w komisie) stoi długi Samuraj SJ413 i byłbym wdzięczny za rzucenie na niego okiem i ocenę stanu technicznego.
Osobiście do końca sierpnia będę telepał się w drugim końcu Polski, a chciałbym wiedzieć czy warto się tym interesować (rocznik 85, na allegro wystawiony za 9800 zł )
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6017017
[prośba] Jastrowie
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
[prośba] Jastrowie
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Re: [prośba] Jastrowie
Tanto pisze:Mam prośbę, gbyby ktoś był w najbliższym czasie w Jastrowiu, to na ul. Żymierskiego 35 (chyba w komisie) stoi długi Samuraj SJ413 i byłbym wdzięczny za rzucenie na niego okiem i ocenę stanu technicznego.
Osobiście do końca sierpnia będę telepał się w drugim końcu Polski, a chciałbym wiedzieć czy warto się tym interesować (rocznik 85, na allegro wystawiony za 9800 zł )
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6017017
czy to troche nie za drogo jak na taki rocznik. wydaje mi sie że za tą cenę znajdziesz coś dużo lepszego
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Oczywiście że za drogo, aż taki desperat nie jestem Cena za jaką jest wystawiony jest daleka od tego co mogę dać, zwałaszcza za taki rocznik - czyli w grę wchodzą twarde negocjacje
Miastek ma rację podaz jest mała, a popyt... też pewnie niewielki. Z tego co wiem cała masa 'longów' jak i normalnych stoi na Sardyni w wojskowym demobilu ...odrobinę daleko i nie wiadomo czy jeszcze stoją
Miastek ma rację podaz jest mała, a popyt... też pewnie niewielki. Z tego co wiem cała masa 'longów' jak i normalnych stoi na Sardyni w wojskowym demobilu ...odrobinę daleko i nie wiadomo czy jeszcze stoją
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"