czy ktoś jeżdził Mitsubishi L200???
czy ktoś jeżdził Mitsubishi L200???
jak w temacie potrzebuję opinii jak to się zachowuje na drodze asfaltowej. moze ktoś wie jeżdził albo coś tym stylu
Ja jezdziłem kilkoma róznymi pick upami m.in. L200 98 rok 2.5 td doublecab
Generalnie strasznie ciężko się tym jezdzi bez ładunku podczas deszczu lub innych warunkach powodujących sliską nawierzchnię.
Lekka dupka daje znac o sobie nawet na trójce
Skacze to na pusto ponieważ tył ma na resorach.
300 kilo na pace leczy wiekszośc dolegliwości
Reszta to w 90 % pajero.
Generalnie strasznie ciężko się tym jezdzi bez ładunku podczas deszczu lub innych warunkach powodujących sliską nawierzchnię.
Lekka dupka daje znac o sobie nawet na trójce
Skacze to na pusto ponieważ tył ma na resorach.
300 kilo na pace leczy wiekszośc dolegliwości
Reszta to w 90 % pajero.
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)
www.4x4-zachodniopomorskie.pl
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
DBAŁOŚC O DOBRE IMIĘ SRODOWISKA OFF ROAD POWINNA BYC PRIORYTETEM NASZYCH DZIAŁAŃ
Raczej nie ma wiekszej różnicy
Mężczyzni nigdy nie dorastają , tylko im zabawki drożeją...( cyt.)
dziku, bryknął byś się moim grzmotem, miałbyś pełen zarys co jest 5.
generalnie większość pickupóff na "pusto" to duposkoczki.
rocznik o którym piszesz co prawda jest najbezpieczniejszy w swojej klasie ale ja bym to olał mimo sympati do tej marki. weź pod uwagę nyskę d22, u nas często nazywaną starą nawarą, po hamerykańsku zbliżonym do pathfinera, po europejsku wygląda jak terrano.
koszta mniejsze, za czym idzie komfort ale jako auto robocze, duuuże za!
generalnie większość pickupóff na "pusto" to duposkoczki.
rocznik o którym piszesz co prawda jest najbezpieczniejszy w swojej klasie ale ja bym to olał mimo sympati do tej marki. weź pod uwagę nyskę d22, u nas często nazywaną starą nawarą, po hamerykańsku zbliżonym do pathfinera, po europejsku wygląda jak terrano.
koszta mniejsze, za czym idzie komfort ale jako auto robocze, duuuże za!
Wróć do „Warsztaty samochodowe”