warsztat stargard
warsztat stargard
witam wszystkich. Jestem szcześliwym nabywcą Patrola 99 - 2.8 TD long i mam mały problem - samochód nie ma pary na małych obrotach. Mechanicy "od wszystkiego" nie za bardzo potrafią pomóc - może pomoglibyście polecić kogoś specjalizującego się w naprawach patroli w okolicach Stargardu?
Re: warsztat stargard
wazwaz pisze:witam wszystkich. Jestem szcześliwym nabywcą Patrola 99 - 2.8 TD long i mam mały problem - samochód nie ma pary na małych obrotach. Mechanicy "od wszystkiego" nie za bardzo potrafią pomóc - może pomoglibyście polecić kogoś specjalizującego się w naprawach patroli w okolicach Stargardu?
A filtr paliwa wymieniłeś?
Est modus in rebus.
Re: warsztat stargard
wibrys pisze:wazwaz pisze:witam wszystkich. Jestem szcześliwym nabywcą Patrola 99 - 2.8 TD long i mam mały problem - samochód nie ma pary na małych obrotach. Mechanicy "od wszystkiego" nie za bardzo potrafią pomóc - może pomoglibyście polecić kogoś specjalizującego się w naprawach patroli w okolicach Stargardu?
A filtr paliwa wymieniłeś?
A to się wymienia
Wróć do „Warsztaty samochodowe”