Koledzy i Koleżanki czy może ktoś z Was zna jakis warsztat sesnsowny i tani Dla koreańskiego autka??? Ja na co dzień poruszam się rextonem i niestety okazało, że zdechł mi napęd na przód co oznacza, że z mojej wsi nie wyjadę W serwisie sprawę ocenili jako "uszczelniacze sprzęgiełek"lub w bardziej pesymistycznej wersji "membrany" cokolwiek to oznacza; w każdym bądź razie krzyknęli sporo za naprawę, a może macie jakiś pomysł????
Ps Z góry przepraszam za wtrynienie prywaty
Ps2 Dzięki serdeczne dla Hajdiego , którego zdążyłam zamęczyć telefonem
Ps Z Waszych pytań z tematu problem z napędem
_ kontrolki się świecą
-sprzęgiełka automatyczne
-wał się kręci
-reduktor podobno też działa
Z góry dzięki za zrozumienie
Warsztat dla koreańczyka
Re: Warsztat dla koreańczyka
zania pisze: W serwisie sprawę ocenili jako "uszczelniacze sprzęgiełek"lub w bardziej pesymistycznej wersji "membrany" cokolwiek to oznacza; w każdym bądź razie krzyknęli sporo za naprawę, a może macie jakiś pomysł????
Pytanie co oznacza sporo. Przy mało optymistycznej wersji, zawsze można zastąpić sprzęgi automatyczne (pneumatyczne w Twoim przypadku) sprzęgami ręcznymi. AVM robi praktycznie do wszystkich aut w cenie 500-600 zł za komplet.
Witam.
Mam IDENTYCZNY problem tylko w Sportage.
Podnioslem auto: kontrolka swieci, wal i polosie kreca, kola stoja w miejscu.
W sumie to byl pekniety przewod (ten co do piasty idzie) ale jego wymiana tez nic nie poprawila.
Pytanie kieruje do osoby zakladajacej temat.
Czy naprawa zakonczyla sie sukcesem?
W jakim koszcie sie zamknela impreza i jakie czesci nalezalo wymienic.
Pozdrawiam
aaa ... i koniecznie namiary na mechanika, ktory sie tym tanio i solidnie zajal (lub tanio i solidnie zajmie
Mam IDENTYCZNY problem tylko w Sportage.
Podnioslem auto: kontrolka swieci, wal i polosie kreca, kola stoja w miejscu.
W sumie to byl pekniety przewod (ten co do piasty idzie) ale jego wymiana tez nic nie poprawila.
Pytanie kieruje do osoby zakladajacej temat.
Czy naprawa zakonczyla sie sukcesem?
W jakim koszcie sie zamknela impreza i jakie czesci nalezalo wymienic.
Pozdrawiam
aaa ... i koniecznie namiary na mechanika, ktory sie tym tanio i solidnie zajal (lub tanio i solidnie zajmie
Wróć do „Warsztaty samochodowe”