już myśle o farbie silikonowej do łódek, jest dobra i nie do zdarcia.
Przemek może po swietach cie odwiedze z wyciagraką ja k nie dam rady ?!?!?!
Bagażnik dachowy
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin
najlepiej zrobić pomiary dachu i dobrać coś podobnego bo uchwyty będziesz najprawdopodobniej dorabiał sam, ja mam od chyba od Renaulta Kangu, ale mógłby być troche dłuższy - najważniejsze by mał solidną konstukcję. Wydaje mi sie ,że T4 bedzie ok (oczywiscie do long-a)
autobusy i tramwaje.... GR Long
-
- Sympatyk 4x4 Szczecin
Willi pisze:najlepiej zrobić pomiary dachu i dobrać coś podobnego bo uchwyty będziesz najprawdopodobniej dorabiał sam, ja mam od chyba od Renaulta Kangu, ale mógłby być troche dłuższy - najważniejsze by mał solidną konstukcję. Wydaje mi sie ,że T4 bedzie ok (oczywiscie do long-a)
ok dzieki. cos sie znajdzie na alledrogo
KamilSynMietka pisze:Willi pisze:najlepiej zrobić pomiary dachu i dobrać coś podobnego bo uchwyty będziesz najprawdopodobniej dorabiał sam, ja mam od chyba od Renaulta Kangu, ale mógłby być troche dłuższy - najważniejsze by mał solidną konstukcję. Wydaje mi sie ,że T4 bedzie ok (oczywiscie do long-a)
ok dzieki. cos sie znajdzie na alledrogo
ja kupowałem zdaje się do vw lt i pasują jesli nie przeszkadza ci wadzenie bagaznikiem po wszystkim co sie da bo pałąki są troche wysokie.
Wróć do „Warsztaty samochodowe”