Kanał
- Tanto
- 4X4 Szczecin
- Kontaktowanie:
hmm... pomyślmy... na północy na wysokości Golęcina mamy Kanał Żeglarski, bardziej na południe Kanał Dębicki (ale tam cię nie wpuszczą bo to na terenie portu), praktycznie w centrum miasta Kanał Zielony - bezpieczne miejsce bo cumują przy nim motorówki WOPRu. Jest jeszcze kilka kanałów na międzyodrzu, ale to trochę daleko
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
Benes pisze:kisiel pisze:na cukrowej jak masz wysoki pojazd to za frii, bo przed stoi taki słupek coby plackiem nie wjezdzac... ale parch powinien przejsc.
Ostatnio sie przyglądałem temu najazdowi i mi sie wydaje że ten słupek jest za wysoki ale mogę się mylić
A ten na cukorwej to da się przejechać (słupek) tylko on trochę za małą szerokość ma jak dla mojego parcha - połowa opon z każdej strony zwisa w powietrzu. Tylko, że u mnie trochę szerokie fele są. Może ktoś węższy się zmieści...
- prezes
- Prezes 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
Niestety Piotrek, ten kanał ,a własciwie najazd jest zamkniety za płotem na kłódkę.
Ale blisko jest drugi, w starej firmie [bodajże SPISE], taki duzy plac przy wjeżdzie na Trase Zamkową od Baltony.
I tam sie ostały jakies ruiny baraków i murowany najazd niestety troche niski.
Ale blisko jest drugi, w starej firmie [bodajże SPISE], taki duzy plac przy wjeżdzie na Trase Zamkową od Baltony.
I tam sie ostały jakies ruiny baraków i murowany najazd niestety troche niski.
prezes, po prostu prezes
Wróć do „Warsztaty samochodowe”