Regeneracja sworzni, końcówek drążków, wahaczy itp.
Regeneracja sworzni, końcówek drążków, wahaczy itp.
Warsztat ul. Rydla 82
Dobra jakośc. Za regenerację dużego sworznia (od Parcha) 50 zł/szt.
Dobra jakośc. Za regenerację dużego sworznia (od Parcha) 50 zł/szt.
wczoraj siedziełem w HTL i troszku nasłychałem sie o tym GAGARINIE
reklamuja go tam jak sie patrzy-ale po waszych opiniach to nie bede tam probował szczescia A DLACZEGO?????
A DLATEGO ZE !
W STYCZNIU PO NAPRAWIE ZAWIESZENIA POłAMANEGO NA WIELKIEJ ORKIESTRZE(NAPRAWIłEM TO ZA DUZA KASE) UDAłEM SIE DO HTL NA ZROBIENIE GEOMETRI KOł (STYCZEN)
I CO SIE STAłO!!!! ZE PO SPOTKANIU NA POłOSCE ZłOZYłY SIE KOłA(MARZEC)!!!!!!
PRZYCZYNA !
CAłA GEOMETRIA SIE ROZKRECIłA POWYRYWAłO SROBKI I PODKłADKI-WSIO POSZłO SIE CZESAC I KOłA CAłA DROGE PISZCZAłY JAK NIE WIEM CO!!!!!!!!TAK HTL SIE PRZEJOł ROBOTA ZA KTORA SKASOWAł MNIE 350Zł
BO TO NISSAN I DUZO ROBOTY-POPROSTU ZNALEZLI JELENIA I TYLE
A WCZORAJ MAłO TYłKA MI NIE WYLIZALI ,ZE PRZEPRASZAJA ALE CO MI PO TYM JAK TYLE CZASU ZMARNOWANE ,OPONY ZDARTE I NERWOW KUPA
WIEC NIE SłUCHAJCIE HTL I NIE POLECAM WCALE
KOLEJNA LIPA Z ICH STRONY TO
PROSTOWALI FELE OD MOTO KUMPLA I POMALOWALI FARBA BEZ PRZYGOTOWANIA .FARBA ZA PARE CHWIL ZESZłA (50KM DROGI)A SKASOWALI 200Zł !
reklamuja go tam jak sie patrzy-ale po waszych opiniach to nie bede tam probował szczescia A DLACZEGO?????
A DLATEGO ZE !
W STYCZNIU PO NAPRAWIE ZAWIESZENIA POłAMANEGO NA WIELKIEJ ORKIESTRZE(NAPRAWIłEM TO ZA DUZA KASE) UDAłEM SIE DO HTL NA ZROBIENIE GEOMETRI KOł (STYCZEN)
PRZYCZYNA !
CAłA GEOMETRIA SIE ROZKRECIłA POWYRYWAłO SROBKI I PODKłADKI-WSIO POSZłO SIE CZESAC I KOłA CAłA DROGE PISZCZAłY JAK NIE WIEM CO!!!!!!!!TAK HTL SIE PRZEJOł ROBOTA ZA KTORA SKASOWAł MNIE 350Zł
A WCZORAJ MAłO TYłKA MI NIE WYLIZALI ,ZE PRZEPRASZAJA ALE CO MI PO TYM JAK TYLE CZASU ZMARNOWANE ,OPONY ZDARTE I NERWOW KUPA
PROSTOWALI FELE OD MOTO KUMPLA I POMALOWALI FARBA BEZ PRZYGOTOWANIA .FARBA ZA PARE CHWIL ZESZłA (50KM DROGI)A SKASOWALI 200Zł !
JAK SIĘ BAWIĆ TO SIĘ BAWIĆ ,GRUNT TO ZDROWYM BYĆ ha ha
Tel. 601 780 470
TOYKA HILUX
Tel. 601 780 470
TOYKA HILUX
generał pisze:wczoraj siedziełem w HTL i troszku nasłychałem sie o tym GAGARINIE
A DLATEGO ZE !
PRZYCZYNA !
A gdzie to ten HTL, żebym przez przypadek do nich nie trafił
- Bartek
- Sympatyk 4x4 Szczecin
- Kontaktowanie:
na mierzynie.
general powiem ci ze jestes pierwszym od kogo slyszalem cos zlego na temat HTL. tydzien temu odebralem od nich felge ,kotrej niechcial mi nikt na miescie przyjac bo byla kwadratowa i zrobili ja bardzo ladnie.
ale kurcze jak mowisz ze takie jaja to trzeba uwazac,
btw gdzie jest dokladnie gagarin na lubieszynie i czym sie zajmuje?
Pozdr.
general powiem ci ze jestes pierwszym od kogo slyszalem cos zlego na temat HTL. tydzien temu odebralem od nich felge ,kotrej niechcial mi nikt na miescie przyjac bo byla kwadratowa i zrobili ja bardzo ladnie.
ale kurcze jak mowisz ze takie jaja to trzeba uwazac,
btw gdzie jest dokladnie gagarin na lubieszynie i czym sie zajmuje?
Pozdr.
WN
po przeczytaniu tego wszystkiego utwierdziłem się w jedynie słusznym przekonaniu, że najlepiej wszystko robić samemu.
I własnie tak robię
(i zawodu nowego się nauczę, bo ja informatyk jestem,
i wiem kogo rypać jak coś spieprzy
i jeszcze nigdy nie odmówiłem sobie naprawy reklamacyjnej )
Olać wszystkich mechaników świata !! Tylko kroić umieją a człowiek musi łosiowe płacić
I własnie tak robię
Olać wszystkich mechaników świata !! Tylko kroić umieją a człowiek musi łosiowe płacić
Jutro będzie dzisiaj. Tyle, że dopiero jutro.
przem68 pisze:po przeczytaniu tego wszystkiego utwierdziłem się w jedynie słusznym przekonaniu, że najlepiej wszystko robić samemu.
I własnie tak robię
Jak sam regenerujesz końcówki drążków, to tylko napisz gdzie i kiedy jeździsz. Wtedy reszta 4x4 Sz-n będzie siedzieć w domu. Tak dla bezpieczeństwa
Wróć do „Warsztaty samochodowe”