Filmy, fotki
Filmy, fotki
Proponuję aby założyć jeszcze nowy dział, np. pt. "Foto", gdzie możnaby wymieniać się, pytać ludzisków o fotki z różnych imprez. Ja np. szukam fotek z WOŚP 2007, gdzie może przypadkiem na którąś się załapałem...
maverick pisze:pewnie, że tak. O to mi właśnie chodziło.
no fajnie byłoby sie poogladac
mnie tam nie ma -myslałem ze ktos uwiecznił moje zawieszenie sie na gorce ale jak to sie mowi ''młodemu wiatr zawsze w oczy''hi hi a potem wisi i kwiczy
JAK SIĘ BAWIĆ TO SIĘ BAWIĆ ,GRUNT TO ZDROWYM BYĆ ha ha
Tel. 601 780 470
TOYKA HILUX
Tel. 601 780 470
TOYKA HILUX
Nie wiedziałem że to do mnie pytanie...
Jeżeli chodzi o pojedyńcze zdjęcia to proponuje serwis http://www.imageshack.us/
i wklejanie linków do tematów.
Nie trzeba zmniejszać fotografii on może zrobić to automatycznie (resize image - wybór rozdzielczości)
Innej możliwości "wkładania" pojedyńczych zdjęć ja nie widzę, nie ma co obciążać serwera na którym gościmy.
Jeżeli chodzi o foty z imprezy w jakiś sposób zorganizowanej i o tematyce 4x4 można do mnie przesyłać odpowiednio pomniejszone 600x400 pikseli, zdjęcia dobrej jakości, ostre, poprostu dobre. Z krótkim opisem co gdzie kiedy...
Przesyłać i czekać na maila potwierdzającego że doszło do mnie, lub porostu przynosić mi na płycie. I mieć na uwadze że ma także inną pracę do wykonania niż wstawianie fot na stronkę.
Jeżeli chodzi o pojedyńcze zdjęcia to proponuje serwis http://www.imageshack.us/
i wklejanie linków do tematów.
Nie trzeba zmniejszać fotografii on może zrobić to automatycznie (resize image - wybór rozdzielczości)
Innej możliwości "wkładania" pojedyńczych zdjęć ja nie widzę, nie ma co obciążać serwera na którym gościmy.
Jeżeli chodzi o foty z imprezy w jakiś sposób zorganizowanej i o tematyce 4x4 można do mnie przesyłać odpowiednio pomniejszone 600x400 pikseli, zdjęcia dobrej jakości, ostre, poprostu dobre. Z krótkim opisem co gdzie kiedy...
Przesyłać i czekać na maila potwierdzającego że doszło do mnie, lub porostu przynosić mi na płycie. I mieć na uwadze że ma także inną pracę do wykonania niż wstawianie fot na stronkę.
....
Wróć do „Działanie strony i forum”