Czy dysponujemy tak okrojonym programem na innych forach to norma

przemsson pisze:Dlaczego nie mogę wstawić zdjęć na forum Q czy Darek nie ma z tym problemu, o co chodzi?
Czy dysponujemy tak okrojonym programem na innych forach to norma
miastek pisze:Z dysku nigdy nie wsadzisz na forum.
przemsson pisze:miastek pisze:Z dysku nigdy nie wsadzisz na forum.
no właśnie o to chodzi nie chcę linkować czy upubliczniać fotek w sieci ,za wyjątkiem naszej strony czy forum może warto coś tu zmienić na jeep org pl. nie ma problemu z wstawianiem fotek. z wprowadzeniem nowych technologi serwery tak spuchłu że można ładować do woli
przemsson pisze:miastek pisze:Z dysku nigdy nie wsadzisz na forum.
no właśnie o to chodzi nie chcę linkować czy upubliczniać fotek w sieci ,za wyjątkiem naszej strony czy forum może warto coś tu zmienić na jeep org pl. nie ma problemu z wstawianiem fotek. z wprowadzeniem nowych technologi serwery tak spuchłu że można ładować do woli
Tanto pisze:Modernizacja strony nie jest wielkim problemem, wystarczy tylko podmienić schemat na inny. W przypadku forum najsensowniejszym rozwiązaniem jest przejście na bardziej rozbudowaną wersję, a to niestety wiąże się z przekonwertowaniem bazy danych, co oczywiście jest do zrobienia ale wymaga delikatności i rozwagi (oczywiście wszsytko robi się po zachowaniu kopii bezpieczeństwa żeby nie stracić dobytku).
LSD pisze:Tanto pisze:LSD pisze:to widzi okropne czarne szerokie ramki na szaryn tle.
...ale tylko jak używa g.nianej przeglądarki firmy wiodącej w wykorzystywaniu swojego monopolu do łupienia z kasy klientów
Niektórzy mają służbowe laptopy i nic na to nie mogą poradzć
Jasiu pisze:...i nie mogę przejść na operę bo niektóre strony chodzą tylko pod Explorerem.
Wróć do „Działanie strony i forum”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości