prezes pisze:prezes pisze:OK, tylko,żeby jakas informacja była, że któś sie dobija do forum.
A'propos, znów jakiś ch.... na Q sie dobija, -kilim !!!!!!
juz zabity
Darek... pisze:Benes pisze:Darek... pisze::shock: Benes, nareszcie jesteś
tak, tak wróciłem... ledwo
Nareszcie to opowiadaj , powrót terenem
Benes pisze:Darek... pisze:Benes pisze:Darek... pisze::shock: Benes, nareszcie jesteś
tak, tak wróciłem... ledwo
Nareszcie to opowiadaj , powrót terenem
w skrócie (opowiadanie wkrótce) 515km w tym ok 450 w terenie żadnych awarii, pogoda super, miejsca noclegowe extra...
jak wracałem po asfalcie to chyba zmieliłem satelity lub półośkę... wróciłem na "przodzie" w wyłączającymi się sprzęgiełkami ale ogólnie do przodu
Darek... pisze:Dzisiaj rano znalazłem na naszej stronie nowego użytkownika i nowy temat z fajnymi fotkami XXX oczywiście zaraz wyciąłem taki samolub
PS
A może tego nie ciąć
Tanto pisze:Benes, zainstalowaliście te skrypty o których pisałem? Polecam zwłaszcza 'potwierdzenie tekstowe'. Roboty nauczyły się już czytać obrazki z literkami wymaganymi przy rejestracji, ale sporo czasu minie zanim będą potrafiły odpowiedzieć na dobrze zadane pytania.
Przykład możecie zobaczyć na http://www.tanto.com.pl/recon/index.php wystarczy kilka razy po kolei kliknąć 'rejestracja' to będą się zmieniać pytania (są pod "potwierdź hasło").
Wróć do „Działanie strony i forum”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości